www.archive-net-2013.com » NET » U » UGANKAR

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 30 . Archive date: 2013-10.

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Descriptive info: .. ugankar.. net.. Prvi slovenski ON-LINE Ugankarski slovar.. UGANKAR ON-LINE.. REGISTRACIJA.. SLOVAR CD-ROM.. NAROČILA.. REŠITVE.. DOMOV.. 3490687.. Geslo:.. Opis gesla:.. [Navodilo za iskanje].. GLAVNI MENI.. IŠČI PO SLOVARJU.. REGISTRIRAJ SE.. POVEZAVE.. KRIŽANKE.. PREGLED REŠITEV.. ODDAJA REŠITEV.. OPIS PROGRAMA.. DEMO VERZIJE.. ČLANKI.. FAQ.. IZMENJAVA GESEL.. O IZMENJAVI GESEL.. GESLA NA VOLJO.. O STRANI.. KONTAKTI.. OGLAŠEVANJE.. PRAVILA.. VSTOP ZA REGISTRIRANE UPORABNIKE.. Uporabniko ime:.. Zapomni si me.. (S klikom na Zapomni si me se strinjate, da se na vaš.. raučnalnik namesti piškotek, ki bo živel 30 dni in vam.. bo olajšal naslednje obiske naše spletne strani.. ).. Dobrodošli na straneh Ugankar ON-LINE, kjer boste.. lahko brezplačno brskali po ugankarskem slovarju s preko 10.. 000 gesli..  ...   enaka in se ni zviševala.. Tako bo ostalo še naprej.. Cena enoletnega dostopa (registracije).. do polne baze preko 130.. 000 gesel stane samo.. 0,5 EUR/ mesec.. !!!.. 5,01 EUR / leto.. +.. 22 % DDV.. (.. 6,11 EUR.. ).. Če želite tudi na domačem računalniku iskati po bazi.. 000.. gesel in si gesla urejati in dodajati sami vam je na voljo.. CD-ROM Ugankarski slovar 5.. 0.. po 10 % nižji ceni za naročila preko interneta (cena z 10% popustom je 23,89 EUR).. 26,54.. EUR.. + stroški pošiljanja 2,5 EUR (z vključenim DDV).. KLIKNITE TUKAJ ZA NAROČILO.. NOVOSTI.. Prenovljene strani.. WWW.. UGANKAR.. NET.. !.. OGLASI.. Planinec.. Si.. Kontakti.. Oglaševanje.. Pravila.. © 2011.. bsoft..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Descriptive info: ON-LINE Ugankarski slovar.. Iskanje po :.. Geslu.. Opisu gesla.. Besedilo za iskanje :.. Uredi po:.. Naraščajoče.. Padajoče.. Navodilo za iskanje.. naprej si izberite po čem boste iskali.. vpišite besedilo za iskanje (velike ali male črke).. kadar iščete po geslu lahko za neznane črke uporabite * (npr.. A**A).. kadar iščete po opisu gesla pa lahko  ...   sortiranje in razvrstitve.. Pritisnite gumb.. Začni iskanje.. ali pritisnite tipko.. ENTER.. PA VELIKO ZADETKOV VAM ŽELIMO !.. Po ugankarskem slovarju lahko iščete tudi na svojem domačem računalniku ! Več o programu UGANKARSKI SLOVAR 5.. 0 (WIN) si preberite.. tukaj.. Lahko pa ga tudi naročite preko.. spletne naročilnice.. , za kar vam priznamo.. 10 %.. popusta..

  Original link path: /slovar.php
  Open archive

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Descriptive info: Registracija ON-LINE UGANKAR !.. Kaj pridobite z registracijo !.. možnost neomejenega iskanja po polni bazi (preko 130.. 000 gesel) ugankarskega slovarja, ki je identična bazi CD-ROM izdaje za čas registracije (1 leto).. popuste pri podaljševanju dostopov in nakupih CD-ROM verzije Ugankarskega slovarja.. Če se strinjate s pogoji uporabe in bi radi registrirali dostop in pridobili svoje uporabniško ime in geslo pritisnite gumb.. Se strinjam.. POGOJI UPORABE ON-LINE BAZE.. Vsebina tega spletnega mesta ter slovar sta zaščitena z.. Zakonom o avtorski pravici.. Kot registrirani uporabnik se obvezujete, da boste vsebine te baze uporabljali le za lastno uporabo.. Obvezujete se, da ne  ...   dovoljeno posredovati drugim osebam.. Ob prijavi se bo zabeležil čas prijave in IP naslov.. V PRIMERU ZLORAB VAM BOMO DOSTOP ONEMOGOČILI !.. Cena registracije dostopa za dobo 1 leta znaša.. SAMO.. 5,01 EUR + 22 % DDV = 6,11 EUR.. Možna sta dva načina plačila :.. 1.. nakazilo na TTR.. po prejetem elektronskem sporočilu s podatki za nakazilo.. (položnic samodejno ne pošiljamo, vnesite pravilni el.. naslov, da boste prejeli sporočilo).. 2.. plačilo z mobilnim telefonom z.. Mobitel Moneto.. Če se boste odločili za plačilo z Mobitel Moneto bo vaš dostop takoj po potrditvi avtomatsko vključen !.. HVALA ZA REGISTRACIJO !..

  Original link path: /nov_uporabnik.php
  Open archive

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Descriptive info: UGANKARSKI SLOVAR 5.. 0 (WIN).. Je računalniški program za hitro in enostavno reševanje križank.. S skoraj.. vsebovanimi gesli vam omogoča reševanje križank brez dolgotrajnega brskanja po debelih enciklopedijah in zagotavlja rešitev skoraj vsake križanke v najhitrejšem času.. N A R O Č A M.. gesel z opisi,.. z neposrednim iskanjem po opisu ali geslu boste s programom rešili vsako križanko v veliko krajšem času.. Program vam bo na voljo za pomoč in rešitve ves čas vašega reševanja križank,.. za hitro dokončanje križanke lahko uporabite.. iskanje po posameznih znanih črkah.. z možnostjo  ...   svoja gesla, ki jih imate sedaj v raznih beležkah omogočeno je tudi brisanje in popravljanje obstoječih gesel,.. izvoz in uvoz podatkov vam omogoča izmenjavo gesel z drugimi uporabniki,.. enostavna namestitev in uporaba programa.. Distribucijski medij :.. CD-ROM.. Cena CD-ROM-a :.. 26,54 EUR.. z vključenim DDV) + stroški pošiljanja.. 2,5.. Če želite program pred nakupom preizkusiti si lahko snamete preizkusno različico programa.. Samo za naročila preko spletne naročilnice vam priznamo.. 10%.. S popustom znaša cena programa.. 23,89.. (z vključenim DDV).. + stroški pošiljanja 2,5 EUR.. V času akcije popust ne velja !..

  Original link path: /ugslovar5.php
  Open archive

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Descriptive info: Naročilnica Ugankarski slovar 5.. Cena CD-ROMa.. Ugankarski slovar 5.. (WIN) je.. 26,54 EUR z DDV.. + 2,5 EUR ptt stroškov.. Na voljo imate 2 (dva) načina plačila :.. Po povzetju z odkupnino.. Plačilo z mobitel Moneto.. Kliknite izbiro, ki vam najbolj odgovarja in izpolnite obrazec za naročilo !!!.. Od sedaj lahko plačilo nakupa CD-ROM-a  ...   plačilom preko monete si zagotovite takojšnjo dostavo brez dodatnih stroškov.. Če se boste odločili za plačilo registracije preko Monete na tej strani strani kliknite gumb.. Nakup z Moneto.. Po potrditvi vašega naročila vam bomo CD-ROM poslali po pošti na vaš naslov.. Računa ne boste prejeli po pošti, ampak si ga lahko natisnete po opravljenem nakupu..

  Original link path: /narocila.php
  Open archive

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Descriptive info: Rešitve nagradnih križank.. Rešitve objavljate na lastno odgovornost.. Za pravilnost objavljenih rešitev ne odgovarjamo !.. Pregled rešitev na.. UGANKAR.. Ostale povezave do rešitev.. Rešitve križank na klubu Križankarjev.. Še ena povezava z rešitvami.. Svojo rešitev lahko oddate..

  Original link path: /resitve.php
  Open archive

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Original link path: /index.php
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Descriptive info: Po ugankarskem slovarju lahko iščete po.. geslu.. ali.. opisu gesla.. V polja vpišite kar vas zanima in pritisnite gumb.. Začni z iskanjem.. Uporabite lahko tudi posebne znaka.. *.. in.. %.. - nadomesti eno neznano črko.. Primer :.. A**A.. (najdemo vsa gesla s prvo in četrto črko A, vmes pa so dve neznani črki).. - nadomesti del besedila.. ANGLE%.. (najdemo vse kar se začne na ANGLE ne glede na dolžino gesla).. Uporabljate lahko kombinacije naštetih znakov..

  Original link path: /navodilo_iskanje.php
  Open archive

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Descriptive info: Slovarske in besedilne zbirke (SAZU).. Slovar slovenskega knjižnega jezika (SSKJ).. Ugankarski imenik - HLADNIK.. COM.. VEČER.. DNEVNIK.. DELO.. SLOVARJI.. COM (tekstovni slovarji).. VELIKO RAZLIČNIH SLOVARJEV.. UNIVERZALNI ISKALNIK - RAZISKOVALEC..

  Original link path: /povezave.php
  Open archive

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Descriptive info: Vpis nove rešitve.. Za pravilnost rešitev ne odgovarjamo.. Uporaba objavljenih rešitev je na lastno odgovornost.. Časopis (.. DELO, VEČER, JANA,.. Datum izida.. (25.. 2011, 15.. maj 2012,.. Odposlati do.. Številka križanke.. Ime in priimek.. E-mail.. Rešitev (geslo ali vodoravno)..

  Original link path: /vpis.php
  Open archive

 • Title: Ugankarski slovar ON-LINE
  Descriptive info: Na voljo vam je preizkusna (demo) verzija programa Ugankarski slovar, tako da lahko program pred nakupom temeljito preizkusite.. Poleg tega pa je na voljo še nekaj brezplačnih programov.. Ugankarski slovar 4.. Program za hitro in enostavno reševanje križank brez zamudnega iskanja po debelih leksikonih.. Cena programa je :.. 26,54.. z vključenim DDV.. ) +.. stroški pošiljanja 2,5 EUR.. Za naročila preko.. vam priznamo.. 10% popusta.. Popust ne velja v času akcij !!!.. WUG40DEMO.. ZIP..  ...   Vodenje tekočega računa (WIN).. Brezplačni program za vodenje domačih tekočih računov.. Za namestitev zaženite.. TEKSETUP.. EXE.. in sledite navodilom.. Ob prvi prijavi v program ni nobenega gesla !!!.. EXE.. 818 KB).. Navodila za namestitev.. Programi so v ZIP formatu (razen vodenja tekočega računa).. Odprite jih s programom WINZIP, razpakirajte na neko področje na disku in zaženite SETUP.. EXE, ki vas potem vodi do konca namestitve.. V primeru težav ali vprašanj pišite na naslov :.. info@ugankar..

  Original link path: /download.php
  Open archive


 • Archived pages: 30