www.archive-net-2013.com » NET » T » TOPVORM

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 75 . Archive date: 2013-04.

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: .. Login.. Sitemap.. Contact.. Kadervormingscursussen.. Animator.. Animatorcursus in het buitenland - ¡Special!.. Hoofdanimator.. Instructeur.. Vormingen.. Mix Max 27 april 2013.. Centrumleider.. Groom & Ritmeester.. Instructeur Motoren.. Ski- & Snowboardbegeleider.. Wat je moet weten als vrijwilliger.. Hoe vrijwilliger worden?.. Stages.. Fundamenten.. Organisatienota.. Puntjes op de i.. Aansprakelijkheid als kaderlid.. Ombudsdienst.. Evaluatiecriteria.. Informatief.. Algemene voorwaarden.. Veel gestelde vragen.. Powered by aware.. Word je dit jaar minstens 16 jaar en heb je interesse om stappen te zetten in de wereld van het jeugdwerk?! Schrijf je dan snel in voor deze cursus..  ...   het jeugdwerk?.. Je bent ondertussen al een tijd Hoofdanimator én je hebt heel wat ervaring in het begeleiden van jongeren.. Dan is de cursus Centrumleider wel iets voor jou!.. Jaarlijks leiden instructeurs een groot aantal nieuwe animators, Hoofdanimators, Centrumleiders en af en toe ook Instructeurs op.. Interesse?.. Nieuws.. Kalender.. Inschrijvingen.. Schrijf je snel in voor de vorming van jouw keuze.. FAQ.. De meest gestelde vragen in eenhandig overzicht.. Vragen, opmerkingen of feedback? Laat maar komen!.. Facebook.. Voeg Topvorm toe aan je facebook vrienden.. TopVorm fotoalbum.. Bekijk het volledige album..

  Original link path: /prg/selfware.pl?id_sitemap=1
  Open archive

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: E-Mail.. Wachtwoord.. Wachtwoord vergeten? Klik hier..

  Original link path: /topvorm/page/16/app/login
  Open archive

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: Groom Ritmeester.. Ski- Snowboardbegeleider..

  Original link path: /prg/sitemap.pl?id_sitemap=3
  Open archive

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: E-mail.. Opmerking.. tekening herladen.. geef de code in..

  Original link path: /topvorm/informatief/contact
  Open archive

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: Animator in het Jeugdwerk.. Heb jij interesse om jouw eerste stappen te zetten in de wereld van het.. jeugdwerk.. en wil je animator worden?! Dan is deze cursus Animator in het Jeugdwerk absoluut een must voor jou!.. TopVorm.. net biedt jou gedurende een 6-daagse cursus een do-it-yourself-opleiding.. Je neemt actief deel aan de verschillende sessies:.. psychologie van het kind.. straffen en belonen.. zang dans.. Na het volgen van de cursus leg je een stage af waarin je 60 uren begeleiding in het Jeugdwerk geeft.. Slaag je voor deze stage, dan krijg je jouw, door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap erkende, attest van.. Animator in het Jeugdwerk plechtig uitgereikt tijdens de Terugkomdag voor Stagiairs.. Deze vindt steeds plaats in het najaar.. Voorwaarden.. Minstens 16 jaar worden in het kalenderjaar van de cursus.. Data.. P.. asen.. zaterdag 30/03/ 13 - donderdag 04/04/ 13.. Vakantiecentrum Les Sarts -PETITE-CHAPELLE.. Pasen 2.. zondag 07/04/ 13 - vrijdag 12/04/ 13.. Vakantiecentrum Château d Insegotte - FILOT-HAMOIR.. Zomer.. zondag 30/06/ 13 - vrijdag 05/07/ 13.. Vakantiecentrum Les Sarts - PETITE-CHAPELLE.. Vorming  ...   Vanaf de aankomst ter plekke gaat de cursus effectief van start.. Natuurlijk kan je ook op eigen houtje naar de locatie reizen:.. Vakantiecentrum Les Sarts:.. Les Sarts.. Rue du Brûly 51.. 5660 PETITE-CHAPELLE.. Vakantiecentrum Château d Insegotte.. Château d Insegotte.. Insegotte 2.. 4181 FILOT-HAMOIR.. De Paas- en Zomercursus starten om 11.. 30u ter plekke (vertrek vanuit Brussel-Zuid voorzien tussen 9.. 00 en 10.. 00u) en worden om 16.. 30u ter plekke (aankomst in Brussel-Zuid voorzien tussen 18.. 00 en 19.. 00u) afgesloten.. Voor meer informatie over de cursus in Oostenrijk verwijzen we jullie graag door naar de pagina Animatorcursus in het buitenland - Special! **.. Prijs.. 165,00*.. * Na de cursus ontvang je een bewijs van deelname waarmee je, afhankelijk van gemeente tot gemeente, een deel tot soms zelfs het volledige cursusbedrag kan terugvorderen bij de jeugddienst van jouw gemeente.. * Op het einde van de cursus ontvang je, inbegrepen in de prijs, ook jouw eerste Top Vakantie-T-shirt.. * Trein- en/of busrit van en naar de cursuslocatie.. ** Deelnameprijs buitenlandse cursus: 550,00.. Schrijf je hier in!..

  Original link path: /topvorm/kadervormingscursussen/animator
  Open archive

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: Animatorcursus in het buitenland.. en wil je animator worden?! Dan is deze cursus Animator in het Jeugdwerk absoluut een must voor jou!.. We bieden jou gedurende een 10-daags verblijf een do-it-yourself-opleiding.. De locatie in het buitenland biedt het ideale decor voor een sportieve, leerrijke en avontuurlijke cursus in vakantiesfeer!.. Je krijgt het  ...   met als surplus gedurende minstens 4 volledige namiddagen een uitdagende activiteit: rotsklimmen, canyoning, kayak,.. Data Locatie.. De buitenlandse animatorcursus 2013 vindt plaats in.. Flattach,.. Oostenrijk.. ! Hotel Action verwelkomt ons van 01/08 - 10/08/2013.. De prijs van deze vormingsweek is 550,00 euro* all-in.. Ik wens mij in te schrijven voor deze cursus!..

  Original link path: /topvorm/kadervormingscursussen/46
  Open archive

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: Hoofdanimator in het Jeugdwerk.. Je bent een getalenteerd animator met ervaring, je hebt leidinggevende capaciteiten en je wil je verder bekwamen in het jeugdwerk? Dan is de cursus Hoofdanimator in het Jeugdwerk waarschijnlijk echt wel iets voor jou!.. Tijdens de herfstvakantie kan je de cursus volgen in een 5-daagse editie.. Past dit niet voor jou, dan kan je de cursuseditie van het voorjaar gedurende 2 weekends volgen.. net biedt jou een stevige opleiding:.. animatie van grote groepen.. werken in team.. voorbereidingstechnieken.. dynamiek van jongerengroepen.. coaching.. Na het volgen van de cursus leg je een stage af waarin je minstens 30 uren begeleiding in het Jeugdwerk geeft, waarvan minstens 20 uren met verantwoordelijkheid binnen een begeleidingsteam.. Hoofdanimator in het Jeugdwerk plechtig uitgereikt tijdens de Terugkomdag voor  ...   2 kampen).. Voorjaar.. Weekend 1: 22/02/ 13- 24/02/ 13.. Weekend 2: 08/03/ 13 - 10/03/ 13.. Excelsior - SINT-IDESBALD.. Exelsior:.. Excelsior.. Hotellaan 10.. 8670 SINT-IDESBALD.. Er wordt van je verwacht dat je eigen vervoer voorziet van en naar de cursus.. Beide weekends word je op vrijdagavond om 20.. 00u ter plekke verwacht.. Let op: op vrijdagavond wordt er geen eten voorzien!.. Eventueel kunnen wij voor jou nagaan of er nog deelnemers uit jouw streek aan de cursus deelnemen.. Misschien kunnen jullie dan wel onderling afspreken om samen te reizen.. Bereikbaarheid Vakantiecentrum Excelsior.. 135,00*.. * Na de cursus ontvang je een bewijs van deelname waarmee je afhankelijk van gemeente tot gemeente een deel tot soms zelfs het volledige cursusbedrag kan terugvorderen bij de jeugddienst van jouw gemeente..

  Original link path: /topvorm/kadervormingscursussen/hoofdanimator
  Open archive

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: Instructeur in het Jeugdwerk.. Jaarlijks leiden de Instructeurs van TopVorm.. net een groot aantal nieuwe Animators, Hoofdanimators, Centrumleiders en Instructeurs op binnen Top Vakantie vzw.. Denk jij ook jongeren warm te kunnen maken voor de boeiende uitdagingen die je als kaderlid binnen Top Vakantie kan aangaan? Dan is de cursus Instructeur in het Jeugdwerk misschien wel iets voor jou!.. net traint je gedurende twee weekends:.. in het overbrengen van cursus- en andere inhouden.. in het coachen van cursusdeelnemers.. Na het volgen van de cursus wordt iedereen begeleid in zijn/haar specifiek traject.. Je legt ook een stage af van minstens 60 uren vormingscursussen in het Jeugdwerk.. Slaag je  ...   uitgereikt tijdens de Terugkomdag voor Stagiairs.. Deze vindt plaats in het najaar.. Bij aanvang van het vormingsinitiatief 18 jaar zijn.. en.. ofwel een attest van "hoofdanimator in het jeugdwerk" bezitten;.. ofwel een attest van "animator in het jeugdwerk" bezitten en vanaf het kalenderjaar waarin de deelnemer 16 jaar werd 100 uren leiding hebben gegeven in een jeugdwerkinitiatief;.. Momenteel staat er nog geen datum bekend voor 2013.. Zodra de datum bekend is wordt de site bijgewerkt!.. Locatie en hoe er te geraken.. Let op: op vrijdagavond wordt er geen eten voorzien! Eventueel kunnen wij voor jou nagaan of er nog deelnemers uit jouw streek aan de cursus deelnemen..

  Original link path: /topvorm/kadervormingscursussen/instructeur
  Open archive

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: Mix Max - een actieve belevenis voor iedereen!.. Op zaterdag 27 april 2013 staat Mix Max III op het programma.. Mix Max-vorming is een actieve belevenis voor iedereen! Stel jouw programma samen en wees erbij!.. Wie?.. Tussen het Mix Max-aanbod zitten vormingen afgestemd op de behoeften en interesses van elke Top Vakantie-vrijwilliger.. Er is gegarandeerd voor iedereen wat wils!.. Wat?.. Je stelt zelf je programma samen.. Je kiest (een) langere sessie(s) en/of passeert gewoon eens bij een sessie die doorlopend de ganse dag wordt aangeboden.. FOTO S OP KAMP.. Foto s op de site zijn voor familie en vrienden van de deelnemers de belangrijkste manier om te zien wat hun pagadders meemaken op kamp.. Het is dan ook onze verantwoordelijkheid om een mooi en realistisch beeld weer te geven.. Maar wat kan je online zetten en wat niet? Mag je zomaar foto s van deelnemers online zetten of moeten ouders hier toestemming voor geven? Welke media gebruik je hiervoor? Hoeveel tijd per dag wil je hieraan spenderen? Hoelang blijven deze foto s na het kamp online staan? Op al deze vragen krijg je in de laatste van drie fotografiesessies een antwoord!.. KAMPAANDENKEN.. (doorlopend).. Tijdens deze doorlopende sessie krijg je enkele ideeën aangereikt om je deelnemers ook na hun Topervaring nog eens te laten terugdenken aan de leuke tijd die je hen bezorgde.. Je gaat zelf aan de slag om enkele voorbeelden tot een goed einde te brengen.. Hierbij horen uiteraard de nodige tips tricks om dit met je deelnemers te doen.. Je kan uitgebreid de tijd nemen voor deze sessie of je kan even goed tijdens een pauze deelnemen..  ...   bekijken wat de mogelijkheden zijn en hoe je verder kan kijken dan je neus lang is (of dan de kantine groot is!).. Deelnemers uit een bijzondere situatie.. Het begeleiden van kinderen en jongeren, die leven in multi-probleem-gezinnen, vraagt een stevige bekwaamheid.. Zijn we creatief en gedreven genoeg, en hebben we voldoende durf om aangepaste oplossingen te bedenken voor onverwachte en complexe situaties, die kunnen voorkomen op een verblijf? Naast het overlopen van heel wat info en tips, gaan we samen op zoek naar het bepalen van het juiste evenwicht in deze complexe situaties.. Contacten met ouders op Kids Days.. Deze sessie is vooral gericht naar Animators en Hoofdanimators die binnenkort op Kids Days vertrekken en daarbij vaak in contact komen met ouders.. Hoe ga je een gesprek aan? Hoe reageer je op lastige vragen? Dit en nog veel meer stoomt je klaar om deze zomer gerust de grote bedrijfsgebouwen te trotseren!.. Waar en Wanneer?.. Zaterdag 27 april 2013 - KA Pitzemburg - Bruul 129 - 2800 Mechelen.. Vlakbij het station van Mechelen!.. Routebeschrijving Station Mechelen - KA Pitzemburg.. Hoe?.. Op het inschrijvingsformulier duid je aan welke sessies je wenst te volgen.. Gegarandeerd krijg je van ons (een) schitterende vorming(en), gegeven door (externe) instructeurs die weten waarover ze spreken.. Na deelname krijg je indien gewenst van ons een bewijs van deelname met de gevolgde sessies.. Natuurlijk is dit ook de ideale gelegenheid om af te spreken met andere vrijwilligers.. Zorg dat je erbij bent!.. Prijs?.. Als deelnameprijs voor een ganse Mix Max-dag betaal je 8 euro.. Broodjeslunch, drank en 4-uurtje inbegrepen.. Halve dag = 4 euro.. Inschrijven voor Mix Max 27/04/2013..

  Original link path: /topvorm/20/mix-max
  Open archive

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: Cursus Centrumleider.. Je bent ondertussen al een tijd Hoofdanimator én je hebt heel wat ervaring in het begeleiden van jongeren opgebouwd.. Bovendien is verantwoordelijkheid nemen binnen Top Vakantie echt wel jouw ding! Dan is de cursus Centrumleider misschien wel iets voor jou?! Kandideer voor deze cursus!.. net evalueert jouw kandidatuur in samenwerking met de Top Vakantiedienst.. Inschrijven kan je zo gauw jouw kandidatuur weerhouden wordt.. Na het volgen van deze cursus zal, in overleg met TopVorm.. net en de Top Vakantiedienst, een persoonlijk traject voor jou uitgestippeld worden.. 21 jaar zijn of ouder bij aanvang van de cursus..  ...   traject is dat je als ervaren Hoofdanimator wordt voorgedragen, gevraagd wordt of op basis van jouw motivatie en/of ervaring weerhouden wordt om deel te nemen aan de Centrumleiderscursus.. De cursus Centrumleider is echter ook officieel erkend als Cursus Hoofdanimator in het Jeugdwerk.. Dit impliceert dat, indien jij tot de uitzonderingen behoort die de stap van Hoofdanimator in het Jeugdwerk hebben overgeslagen en toch weerhouden worden om aan de cursus deel te nemen, we na jouw stage het attest van Hoofdanimator in het Jeugdwerk kunnen aanvragen.. Momenteel is er nog geen datum bekend voor de volgende cursus.. 135,00 euro*..

  Original link path: /topvorm/20/centrumleider
  Open archive

 • Title: TopVorm - Welkom in de wereld van het jeugdwerk - Afdeling van Topvakantie
  Descriptive info: Cursus Groom of Ritmeester.. Cursus Groom.. Paarden en pony s zijn jouw passie, eentje die je wil delen met anderen, maar vooral eentje die je wil overbrengen aan jongeren.. Dan hebben wij een cursus voor jou! Wil jij zowel beginnende als gevorderde ruiters kennis laten maken met dit edele dier? Dan ben jij, als ruiter, bij Top Vakantie als ruiter aan het goede adres om de cursus.. groom.. te volgen.. 17 jaar zijn bij aanvang van de cursus.. én ervaring: rijvaardigheid (stap, draf, galop), omgang met paarden (omgaan, verzorging), vlot in omgang met jongeren.. Cursus  ...   motiveren om het beste uit zichzelf te halen, dan is de cursus.. ritmeester.. zeker iets voor jou.. 19 jaar zijn bij aanvang van de cursus.. én minstens 4 kampen als Groom gedaan hebben*.. én uitgenodigd worden door de Paardencel.. * Mensen van buiten Top Vakantie (LRV, Bloso doen eerst 1 kamp als Groom).. WE1: vrijdag 01/02/ 13 - zondag 03/02/ 13.. WE2: vrijdag 22/02/ 13 - zondag 24/02/ 13.. Clubhouse - CHEVETOGNE.. Clubhouse.. Domaine Provincial.. 5590 CHEVETOGNE.. Beide weekends word je de vrijdagavond om 20.. Let op: op vrijdagavond wordt er geen eten voorzien!.. 150,00..

  Original link path: /topvorm/20/groom-en-ritmeester
  Open archive


 • Archived pages: 75