www.archive-net-2013.com » NET » P » PAIJANTILATEURASTAMO

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 6 . Archive date: 2013-08.

 • Title: Paijan tilateurastamo
  Descriptive info: .. Paija.. |.. Ajankohtaista.. Myymälä.. Rahtiteurastus.. Ota yhteyttä.. Paijan Tilateurastamo on Urjalan Välkkilässä toimiva perheyritys, joka on perustettu vuonna 1995 maatalouden yhteyteen Koivulehdon tilalle.. Koivulehdon tilalla päätuotantosuuntana on sikatalous ja viljanviljely.. Tilateurastamotoiminta on tilan sivuelinkeino, jota päätuotantosuunnat tukevat.. Koivulehdon tuotantosuuntien avulla Paijan Tilateurastamossa tuotetaan tuoretta ja laadukasta lähiruokaa tilan omista viljapossuista.. Paijan-tuotemerkillä myytävä possunliha on peräisin aina tilan omasta sikalasta.. Tilalla ei porsiteta omia emakoita vaan porsaat ostetaan vieroitusiän jälkeen lähellä olevasta porsitussikalasta, josta  ...   tuorelihatuotteita.. Tuotteet kuljetetaan lähialueen kauppoihin ja jalostamoihin.. Lisäksi tuotteita on suoramyynnissä tilan omassa myymälässä, joka on avoinna aina lauantaisin.. Tilateurastamo työllistää oman tilan väen lisäksi kolme ulkopuolista työntekijää.. Paijan Tilateurastamon toiminnassa keskeisimmät kriteerit ovat tuoreus, laatu ja luotettavuus.. Viimeisin päivitys 6.. 8.. 2013:.. Paijan Tilateurastamo Facebookissa.. Paijan Tilateurastamo on Vuoden Yrittäjä 2011.. © Paijan tilateurastamo | Saarikontie 141, 31700 Urjala | Henna 041 449 8210 Juha 041 432 3888.. www.. paijantilateurastamo.. net | info@paijantilateurastamo.. net..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Paijan tilateurastamo
  Descriptive info: 6.. 2013 Vuoden 2013 rahtiteurastusajat ovat jo varattuja.. 12.. 6.. 2013 Juhannuksena myymälämme on suljettu, mutta juhannuksen grillitarpeita voi tulla noutamaan torstaina 20.. 2013 Kesä- ja heinäkuu täynnä rahtiteurastusten osalta.. 27.. 2.. 2013 Meillä on työpaikka avoinna.. Täältä.. lisätiedot.. 1.. 2013 Myymälä taas avoinna normaalisti ja tiskissä lisänä mm.. urjalalaista herefordia.. 17.. 12.. Tämän joulun Paijan kinkut ovat jo myyty.. Kiitämme asiakkaitamme ja perjantaina 21.. 12 ja lauantaina 22.. kinkkuja voi tulla noutamaan 9-19 välisenä aikana.. Myymälän tiski on myös koreana kyseisinä päivinä, joten esimerkiksi oikeasta paistista tehtyjä karjalanpaistilihoja on saatavilla.. Tervetuloa!.. 2.. 11.. Pyhäinpäivänä 3.. lauantaina myymälä suljettu.. 9.. Paijan-tuotteille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki.. Tämä alkaa näkyä myös etiketeissä vielä tämän vuoden puolella.. 26.. Loka-marraskuun  ...   Facebookista.. 28.. Paijan Tilateurastamo toivottaa kaikille Hyvää Uutta Vuotta!.. Myymälä avoinna seuraavan kerran lauantaina 14.. 2012.. 4.. Kaikki tämän vuoden tuoresuolatut joulukinkut ovat jo varattuja.. Kiitos valinnastanne!.. Viikolla 51 kinkkuja voi noutaa sovitun päivämäärän mukaisesti ja 19-22.. 12 olemme avoinna joka päivä asiakkaiden toiveiden mukaan.. 5.. Myymälä suljettu.. Perjantaina 4.. voi noutaa tilauksesta lihaa.. 10.. Urjalan Yrittäjät ovat valinneet Paijan Tilateurastamon vuoden yrittäjäksi.. 20.. Uudet sivut avautuivat.. Muistathan varata ajoissa joulukinkkusi! Valikoimiin kuuluvat mm.. kinkkurulla, juhlakinkku ja perinteinen kinkku, tuoresuolattuna tai suolaamattomana.. Paijan tuorelihatuotteita saatavana myös lähiruuan lähettilään, Heikki Ahopellon Armasperheen pientuottajavalikoimasta Kalevan Prismasta.. 24.. Paijan Tilateurastamo Tampereen lähiruokatorilla.. Tervetuloa ostoksille!.. 1.. Pikku porsaat pääsivät muuttamaan remontoituihin tiloihin pahnasikalaan, jossa on tilaa telmiä ja riittävästi olkia viihdykkeeksi..

  Original link path: /ajankohtaista.php
  Open archive

 • Title: Paijan tilateurastamo
  Descriptive info: Paijan Tilateurastamon myymälä on avoinna aina lauantaisin klo 9-14 (arkipyhinä suljettuna).. Paijan Tilateurastamon myymälässä Sinua odottaa ystävällinen palvelu yhdistettynä tuoreisiin lähilihatuotteisiin.. Myymälän tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat tuorelihatuotteet ja palvit.. Paijan possun lisäksi myymälämme tarjoaa hevosta ja lähipihvikarjan lihaa.. Tuotevalikoimamme.. tästä..

  Original link path: /myymala.php
  Open archive
 •  

 • Title: Paijan tilateurastamo
  Descriptive info: Suoritamme ammattitaidolla myös terveiden ja rekisteröityjen nautojen, hevosten, sikojen, villisikojen ja lampaiden rahtiteurastusta.. Teurastuksen lisäksi tarjoamme leikkuu- ja pakkauspalvelua asiakkaan toiveiden mukaan.. Teurastuspäivä on meillä aina maanantai ja eläinten tulisi olla paikan päällä klo 9 mennessä eläinlääkärin ante mortem- tarkastusta varten.. Eläimen mukana tulee olla rekisteriasiakirjat, ketjuinformaatiolomake sekä perusleikkuusta poikkeavat leikkuu- ja pakkausohjeet.. Paijan perusleikkuut.. Paijan perusleikkuu, sika.. Kinkut (kinkkurulla, juhlakinkku tai perinteinen), kyljykset, kylki  ...   fileet ratkottuina, leikko jauhelihaksi.. Paijan perusleikkuu, hevonen.. Paistit ja fileet ratkottuina, leikko jauhelihaksi.. Paijan perusleikkuu, lammas.. Viulut, kyljykset, kylkirimpsut, lapa & etuselkä uunipaloiksi ja leikko jauhelihaan.. Otamme vastaan myös hevosia.. Hevosen tulee olla perusterve ja sillä pitää olla Suomen Hippos ry:n hyväksymä rekisteritodistus/hevospassi mukanaan.. Rekisteritodistuksen/hevospassin lisäksi hevosesta tulee täyttää.. ketjuinformaatiolomake.. Ennen tilalle tuloa hevoselta tulee poistaa kengät teurastamon lattiapinnoitteen vuoksi.. Tilitämme hevosen ruhopainosta hevosen laadun mukaan..

  Original link path: /rahtiteurastus.php
  Open archive

 • Title: Paijan tilateurastamo
  Descriptive info: Nimesi.. E-mail.. Viestisi..

  Original link path: /palaute.php
  Open archive

 • Title: Paijan tilateurastamo
  Descriptive info: HUOM!.. Kirjoita palautteeseen sekä nimesi, sähköpostiosoitteesi että viestisi!..

  Original link path: /palautelomake.php
  Open archive •  


  Archived pages: 6