www.archive-net-2013.com » NET » P » PUUSTELLINPAIKKA

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 15 . Archive date: 2013-08.

 • Title: VIERASTALO  Puustellin Paikka
  Descriptive info: .. V I E R A S T A L O.. Puustellin Paikka.. On paikka mökkiloman viettoon, yöpymiseen, kahvihetkeen savutuvassa ja kiintoisa retkikohde.. lähellä Mikkeliä.. 5-tien tuntumassa vesistöjen ja vihreän luonnon keskellä.. Tervetuloa vieraaksemme.. Savutupa.. Aitat.. Mökit.. Ympäristö.. Kartta.. Sotaherrojen kannusten ja.. arenttimiesten kiireisten askelten äänet ovat jo kauan sitten vaimenneet Puustellin piha- ja rantapoluilta.. Ne kuuluivat siihen aikaan, jolloin Puustellin Paikka oli ns.. ”kruunun puustelli” vuosina 1695-1802.. Tuon historiaan jääneen ajan hengestä on vielä kertomassa 1700-luvulta peräisin oleva päärakennuksen aito SAVUTUPA toimien tunnelmallisena kahvipaikkana ryhmille tilauksesta.. Myös SALIN puoli on  ...   Mäkitupa ja Vuohisaari ovat persoonallisia OMAVARAISMÖKKEJÄ kalaisan Hanhijärven rannalla, kukin omassa rauhassaan.. Mökit sopivat pidempäänkin lomailuun.. YMPÄRISTÖ tarjoaa mahdollisuuksia kalastamiseen ja luonnossa liikkumiseen kävellen, uiden, pyöräillen, soutaen, meloen.. PÄIVÄRETKIÄ Puustellin Paikasta käsin on mukava suunnitella, sillä etäisyydet moniin mielenkiintoisiin paikkoihin ja tapahtumiin ovat hyvin kohtuulliset.. Esim.. Visulahden matkailukeskus vain.. 13 min.. ajomatkan päässä.. Marjatta Virpa-Rantala.. Juho Rantala.. Koskentaipaleentie 60.. 51740 Huuhanaho.. p.. 050 534 8695.. viitesanoja:.. maatilamatkailu, maaseutumatkailu, maatilamajoitus, vierastalo, aittamajoitus, yöpyminen, majoitus, saunominen, sauna, loma, rantaloma, savutupa,.. päiväretki, kahvila, lomamökki, kesämökki, vuokramökki, mökkivuokraus, talonpoikaiskulttuuri, mökkiloma, luontomatkailu, melonta, veneily, kalastus, onginta, kotileivonnaiset..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Puustellin Paikka Savutupa
  Descriptive info: Puustellin Paikka.. Savutupa.. Kuva on linkki suurempaan kuvaan.. Pääsivu.. Puustellin 200-vuotias savutupa, sisäänlämmityksessä mustuneine seinähirsineen ja vanhoine tarve-esineineen, on paikka, jossa kiire unohtuu ja mieli rauhoittuu.. Paitsi mielen rauhaa ja silmänruokaa, tarjolla on myös savutuvan HERKULLINEN KAHVIPÖYTÄ, josta voi valita monenlaiseen makean nälkään tai pikku-suolaiseksi talon emännän valmistamia suussa sulavia kotoisia leivonnaisia kahvin kera nautittavaksi.. Savutupa on kesäaikaan avoinna  ...   ja avoinna vieraillemme.. K.. iireettömällä ja.. historiasta kiinnostuneella vieraallamme.. on.. tilaisuus tutustua lähemminkin ”Koskentaipaleen lippumiehen virkatalon ” menneisyyteen, selailemalla vanhoja ”puustellin tarkastajan” laatimia pöytäkirjoja aidossa ympäristössä.. Savutupa, sitä ympäröivä idyllinen, vanhan.. ajan pihapiiri, rantapolut, kosken kohina , muodostavat kokonaisuuden, jonka toivomme antavan vieraallemme uusia voimia ja energiaa kohdata taas arkipäivän kiireet.. Tiedustelut ja varaukset.. Marjatta Virpa-Rantala p.. TERVETULOA VIERAAKSEMME!..

  Original link path: /Savutupa.html
  Open archive

 • Title: Puustellin Paikka Aittamajoitus
  Descriptive info: Yöpyminen piha-aitoissa.. Aitat sijaitsevat suojaisen, nurmikkoisen pihapiirin ympärillä, kulmittain ja vastapäätä päärakennusta, vain kivenheiton matkan päässä Hanhijärven rannasta.. Aittojen vanha ulkoasu on säilytetty muistona menneiltä ajoilta, sisätilat on kuitenkin uusittu viihtyisiksi nukkumapaikoiksi.. Aittojen varustukseen kuuluvat sähköt, jääkaappi, keittolevy, vuodevaatteet, paitsi liinavaatteet, jotka voi tarvittaessa vuokrata.. Wc- ja suihkutilat ovat päärakennuksessa.. Aamiaisen voi  ...   on loivasti syvenevä, hienon hienoa hiekkaa, siis pienimmillekin uimareille sopiva.. Rantasaunan lämmitys, kalastaminen, veneily, melonta, grillaaminen ovat kesäisiä harrastuksia,.. joita voit Puustellin Paikassa myös toteuttaa.. Aitat ovat pihapiirissä.. Särvinaitta 5 vuodetta.. Tyttöjen aitta 4 vuodetta.. Vilja-aitta 5 vuodetta.. Tallitupa, parvella 4 ja.. alhaalla 2 vuodetta.. Tiedustelut ja varaukset Marjatta Virpa-Rantala.. TERVETULOA YÖPYMÄÄN!..

  Original link path: /Aitat.htm
  Open archive

 • Title: Puustellin Paikan Mokit
  Descriptive info: V I E R A S T A L O.. Kuva on linkki mökille.. Puustellin Paikan.. mökit ovat persoonallisia, kukin omassa rauhassaan olevia OMAVARAISMÖKKEJÄ, etäällä toisistaan.. RIIHELÄ , KOSKELO JA MÄKITUPA.. ovat.. Hanhijärven rannassa, mantereen puolella.. KUIKANPESÄ n.. 20 minuutin, soutumatkan päässä Vuohisaaressa, ylhäisessä yksinäisyydessään suojaisan salmen varrella.. HANHIJÄRVI on puhdasvetinen, n.. 5  ...   saaret, niemet, lahdelmat takaavat ihanteelliset olosuhteet kalastella, soudella, meloa koko perheen voimin.. Suuria, tuulisia selkiä ei ole.. Luonnossaliikkujalle löytyvät myös hyvät retkeilymaastot, marjamaat ja sienimetsät aivan läheltä.. Ja tietysti Puustellin Paikan aamiais- ja kahvipalvelut.. ovat mökeillä asuvien vieraittemme käytettävissä.. Koskelo.. Riihelä.. Mäkitupa.. Kuikanpesä.. Tiedustelut ja varaukset: Marjatta Virpa-Rantala.. TERVETULOA VIIHTYMÄÄN JA RAUHOITTUMAAN MÖKEILLEMME !..

  Original link path: /Mokit.htm
  Open archive

 • Title: Puustellin Paikka Ymparito
  Descriptive info: Ympäristö ja nähtävyydet.. Pihaympäristön ja vanhojen rakennusten ohella Puustellin Paikalle olennaista ovat vesistöt, niiden salmet, saaret, niemet, lahdet.. Mökkien edustalla oleva pari kilometriä pitkä Salonsaari on asumaton ja mainio retkeilykohde.. Salonsaaren kiertäminen soutuveneellä kuuluu lomaviikon ohjelmaan.. Varsinaiseen patikointiin tarjoavat seudun kankaat ja salot erämaan makuisia kohteita.. Hanhijärvestä lähtevä koski laskee Saarijärveen, jossa avautuu jo haastavampi selkä.. Laskujokia seuraillen voi meloa vaikkapa Saimaalle..  ...   uistimeen.. Tärkein lomaelementti niin lapsille kuin aikuisillekin on vesi.. Jos sen ja saunan malttaa hetkeksi jättää niin.. Visulahden.. huvipuisto on lapsia kiinnostava retkikohde.. Seikkailijoille.. Xon-puisto.. tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla rajojaan.. Erityistä nähtävää tarjoavat.. Astuvansalmen kalliomaalaukset ja Pien-Toijolan talonpoikaismuseo.. Ristiinassa.. Mikkelin kaupunki.. palveluineen on 24 km:n etäisyydellä.. Päiväretken kohteiksi sopivat myös maankuulut.. Sulkava.. ja.. Puumala.. Samoin kuin.. Savonlinna.. Kuopio.. Tervetuloa kokemaan rikkaita lomaelämyksiä..

  Original link path: /Ymparisto.htm
  Open archive

 • Title: Puustellin Paikan Kartta
  Descriptive info: Puustellin Paikka on Koskentaipaleentien päässä 6 km.. 5.. -tiestä pohjoiseen.. Koskentaipaleen tienhaara puolestaan on noin 18 km Mikkelin keskustasta Kuopion/Savonlinnan suuntaan.. Puhelin: 050 534 8695.. Osoite: Koskentaipaleentie 60, 51740 Huuhanaho..

  Original link path: /Kartta2.htm
  Open archive

 • Title: Puustellin Paikka Savutupa1
  Descriptive info: Takaisin..

  Original link path: /Tupa1.htm
  Open archive

 • Title: Puustellin Paikka Savutupa4
  Original link path: /Tupa4.htm
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Puustellin Paikka Sali
  Original link path: /Sali.htm
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Puustellin Paikka Savutupa3
  Original link path: /Tupa3.htm
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Puustellin Paikka Savutupa2
  Original link path: /Tupa2.htm
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)


 • Archived pages: 15