www.archive-net-2013.com » NET » P » PASSIONFORWORK

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 19 . Archive date: 2013-04.

 • Title: Passion for Work begeleidt professionals en bedrijven bij werkgerelateerde vragen.
  Descriptive info: .. Schrijf je in voor het maandelijks.. eZine.. met inspiratie voor jouw carrière en ontvang morgen het.. gratis eBook Personal Branding.. Voornaam:.. E-mailadres:.. Talentmanagement bij Passion for Work.. Voor wie?.. Passion for Work richt zich op hoogopgeleide 30- en 40-ers die worstelen met hun loopbaan.. Vaak willen ze iets anders, maar weten niet wat.. Soms weten ze waar ze van dromen, maar niet hoe dit te bereiken of durven de stap niet te zetten.. Ze vragen zich af 'Is dit het nu'? Ze zijn bereid om te leren en naar zichzelf te kijken.. Ze willen graag investeren in zichzelf en nemen verantwoordelijkheid voor hun leven.. Intussen hebben ook heel wat bedrijven de weg gevonden naar Passion for Work.. Ze schakelen ons in om hun medewerkers te stimuleren aan het roer van hun loopbaan te staan, zodat ze weer met energie en passie kunnen werken.. Mensen die aankloppen bij Passion for Work lopen tegen het volgende aan:.. ze hebben hun leven aardig op de rit, maar zijn niet gelukkig in hun werk.. ze vragen zich af waar  ...   worden.. bij sollicitatie voor deze zeldzame vacatures eindigen ze als tweede, of krijgen soms gewoon geen reactie.. ze durven de stap niet te zetten om te veranderen: blijven of weggaan maalt door hun hoofd.. ze hebben genoeg van deze situatie en zetten de stap naar een coach.. Visie.. Live the life you want! Er is veel meer mogelijk dan je denkt.. Missie.. Het is onze missie om met onze artikelen en diensten duizenden mensen in Vlaanderen en Nederland te inspireren en te stimuleren om voor hun droombaan te gaan, zodat ze het werk vinden dat écht bij hen past en hen voldoening geeft.. Wat levert het op?.. je leert het beste uit jezelf te halen en weet wat je wil.. je wordt succesvol en blinkt uit in wat je doet.. je kan je werkdag met een voldaan gevoel afsluiten.. je gaat geld verdienen met dat wat je het liefste doet.. je bent in staat je salaris aanzienlijk te verbeteren.. Herkenbaar? Lees.. hier.. meer over wat Passion for Work voor jou kan betekenen.. Sitemap.. Grab a Web..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Passion for Work begeleidt professionals en bedrijven bij werkgerelateerde vragen.
  Descriptive info: Personal Branding bij Passion for Work.. Passion for Work gaat uit van het potentieel van elk individu en gelooft in synergie als de juiste persoon op de juiste plek zit.. Een droombaan is mogelijk, ook voor jou!.. We gaan aan de slag met jouw.. Personal Branding.. We gaan op zoek naar je talenten, hoe deze versterkt kunnen worden en hoe deze zichtbaar te maken.. Centraal in de coaching staat de.. formule E=mc.. waarbij E staat voor Energie, m voor Motivatie (waarden) en c voor Competenties (talenten).. M.. a.. w.. als jij werk kan doen waarbij je je talenten kan inzetten en dit in een omgeving die overeenkomt met jouw waarden, ontstaat er energie! Dit heeft effect op je gezondheid,  ...   In 7 stappen bereiken wat ik wil.. : De echte voldoening komt pas als je dagdagelijks je droombaan kan uitoefenen.. In dit programma krijg je concrete handvatten aangereikt zodat jouw droomjob binnen handbereik ligt.. VIP-coaching.. : Dit langdurige individuele traject is uiterst geschikt voor (startende) ondernemers, mensen met een burn-out, coachingstrajecten aangeboden door de werkgever.. Shine On Your Career.. : Gedurende een week gaan we met een groep van max 6 personen aan de slag met Personal Branding, op een prachtige plek in Andalusië.. Dit traject is geschikt voor werknemers, freelancers en (startende) ondernemers.. Interesse?.. Neem.. contact.. met ons op.. Heb je graag een intakegesprek? Dit kan! Locatie is Antwerpen, zo'n gesprek duurt maximum een uur en kost 60..

  Original link path: /professionals.php
  Open archive

 • Title: Passion for Work begeleidt professionals en bedrijven bij werkgerelateerde vragen.
  Descriptive info: Talentmanagement in jouw bedrijf.. Voor bedrijven die streven naar een optimale inzet van hun Human Capital:.. Hoe kunnen we het beste uit mensen naar boven halen, zodat mensen met een voldaan gevoel kunnen bijdragen aan de groei van het bedrijf?.. Hoe kunnen werkgevers- en werknemersbelangen optimaal afgestemd worden op elkaar zodat er een win-win ontstaat?.. Voor bedrijven met werknemers die.. high potentials/management trainees.. zijn.. een.. bore-out/burn-out.. hebben of er signalen van  ...   een negatief effect hebben op andere werknemers.. na afwezigheid.. (ziekte, zwangerschap, sabbatical) niet meer terug kunnen naar hun oude functie.. hele loopbaan hebben opgebouwd in het bedrijf.. en die inspiratie nodig hebben.. ontslagen.. worden en aan wie het bedrijf loopbaanbegeleiding /outplacement wil aanbieden.. willen opstappen.. nu de arbeidsmarkt weer aantrekt, terwijl het bedrijf hen graag wil houden.. einde loopbaan naderen.. en die hun laatste jaren op een energieke manier willen beleven..

  Original link path: /bedrijven.php
  Open archive

 • Title: Passion for Work begeleidt professionals en bedrijven bij werkgerelateerde vragen.
  Descriptive info: Katrin Van de Water, carrièrecoach Passion for Work.. De.. zoektocht naar passie in werk.. is de.. rode draad door mijn opleidingen en carrière.. Tot mijn 30ste kwam de vraag 'Wat wil ik nu écht?' zeer herhaaldelijk terug.. Een bore-out en een burn-out dwongen me om op zoek te gaan naar concrete antwoorden.. Ik droomde ervan om ondernemer te worden, maar durfde lang de stap niet te zetten.. Door me te verdiepen in de filosofie van.. en deze toe te passen ging er een wereld voor me open.. Passion for Work.. was geboren en zag het levenslicht in 2006.. Sindsdien help ik hoogopgeleide 30- en 40-ers die worstelen met hun loopbaan.. Personal Branding helpt hen om hun droombaan te realiseren.. Ik ben Master in de Toegepaste Economische  ...   social media, talent management en ondernemerschap.. Ik heb een.. methode.. ontwikkeld om inzichten en concrete antwoorden te krijgen op werkgerelateerde vragen, waarmee ik reeds meer dan.. 5.. 00 werknemers én ondernemers.. succesvol.. begeleid heb.. Deze methode wordt ook ingezet in bedrijven.. Intussen heb ik ook enkele freelancers opgeleid die met plezier deze methode mee doorgeven.. In mijn.. vrije tijd t.. rek ik graag de wandelschoenen aan.. Zo begeleidde ik actieve trekkings op Kreta en maakte ik lange voettochten door Turkije (Lycian Way), Spanje (Camino de Santiago), Portugal, Frankrijk en Nederland.. Verder kan je me tegenkomen op de racefiets, ben ik gek op Spanje, lezen en quality-time doorbrengen met dierbaren.. Ik ben Vlaamse en woonde 6 jaar in Nederland.. Ik werk samen met een.. team van ervaren HR-professionals..

  Original link path: /wie.php
  Open archive

 • Title: Passion for Work begeleidt professionals en bedrijven bij werkgerelateerde vragen.
  Descriptive info: Reeds meer dan 500 tevreden klanten bij Passion for Work.. Kennis en inzicht geven kracht.. We vinden het fantastisch om te horen dat onze klanten hun droombaan realiseren of meer energie en voldoening putten uit de baan die ze hadden! Gewoon omdat ze zich vernieuwende ideëen hebben eigen gemaakt en actie ondernamen!.. Meer dan 500 mensen vonden inmiddels de weg naar Passion for Work!.. Volgende.. bedrijven.. deden reeds een beroep op onze dienstverlening:.. Dela, Océ, Sara Lee, Lanxess, Belfius, Akzo Nobel, DSM, Kluwer, Universiteit Antwerpen, Universiteit Maastricht, Universiteit Brussel (VUB), Jobat.. Galilei (voor outplacementtrajecten bij o.. Janssen Pharmaceutica, General Motors, Siemens, Delta Lloyd, Philips, Toyota.. ).. Randstad Recruitment Selection.. Hudson/De Witte en Morel (project Vlaamse Overheid).. Itinera Loopbaanbegeleiding.. Katrin geeft bij ons een tweedaagse workshop aan het roer van je loopbaan voor groepjes van 8 personen.. In plaats van individueel kan je samen met collega's op zoek gaan naar je waarden en competenties en krijg je een zicht op wat je energie geeft.. De aanpak van Katrin zorgt ervoor dat de deelnemers actief nadenken over wat ze graag doen.. Ze maken een balans op van hun huidige job en zien wat er goed is of wat er beter kan.. Het geeft hen inderdaad de kracht om hun loopbaan zelf in handen te nemen.. Deze workshop wordt gevolgd door een zeer heterogeen publiek, jong of ervaren, hoog in de hiërarchie of niet.. Een aanrader om medewerkers zelf verantwoordelijk te maken voor hun loopbaan.. (opleidingsverantwoordelijke Dexia/Belfius).. 'Ik vond de training Aan het roer van mijn loopbaan erg goed.. Na de eerste dag had ik nog niet zo'n goed idee wat ik ermee moest.. Na dag twee werd dit me helemaal duidelijk.. Het blijkt dat ik de meeste van deze dingen, zoals mijn waarden en mijn competenties, onbewust al wist en dat ik deze toch al op één of andere manier communiceerde met mijn leidinggevende, zonder dat ik het door had.. Ik was sowieso al bezig met het sturen van mijn carrière.. Nu heb ik eindelijk de bevestiging gekregen dat ik op het goede pad zit, en dat geeft rust! Ik zal in de toekomst herhaaldelijk teruggrijpen naar wat ik hier geleerd heb, en zo nog sneller mijn doelen bereiken! Bedankt voor de bewustmaking en het duwtje in de rug!' (Dexia/Belfius).. 'Ik heb de training Aan het roer van mijn loopbaan als zeer positief ervaren.. Als ik achteraf de verwachtingen opnieuw bekijk, is daar zeker aan voldaan:.. -mijn waarden en competenties zijn nu duidelijker geworden, ze zijn benoemd.. -de STAR-methode heeft me geleerd hoe je je sterke/positieve kanten kan en vooral ook moet toelichten.. -ik heb een beter beeld van waar ik naartoe wil groeien (al dan niet in mijn huidige job).. -er werden een aantal heel concrete tips gegeven die me zullen helpen om mijn loopbaan in handen te nemen.. Dit alles maakt dat ik me nu veel zekerder voel om mijn evaluatiegesprek te voeren.. In tegenstelling tot vorige jaren zal ik dit nu veel beter kunnen voorbereiden.. Ik ben vast van plan om mijn energieniveau stap voor stap te laten toenemen, want zoals je zei; dit is win-win voor werknemer én werkgever!' (Dexia/Belfius).. 'De 10 uur individuele coaching maken voor mij een wereld van verschil! Ik zou de coaching dan ook beoordelen met een 9/10 (omdat 10 perfectie is en niet van deze wereld is).. Katrin hielp me 'anders' naar mijn job te kijken, waardoor ik mijn energie en motivatie terug vond.. Dit werd zelfs opgemerkt in mijn omgeving (zowel professioneel als privé!).. Katrin leerde me concrete tools kennen, die me beter doen communiceren.. Het deed me deugd om even afstand te nemen van mijn huidige werkplek, en om met een externe een aantal zaken te bespreken.. Ik kan dit absoluut aanbevelen!' (Sara Lee).. En ook heel wat.. professionals/ondernemers.. besloten te investeren in hun loopbaan.. Mijn persoonlijke doelstelling om mee te  ...   nog steeds de beste investering geweest van het jaar! Door samen met Katrin op zoek te gaan naar mijn kernkwaliteiten, vaardigheden, waarden en mijn missie, werd het onbewuste bewust en werd het benoemd.. De accenten die ik nu geef aan m'n leven vloeien daaruit voort.. Door het traject sta ik anders in het leven.. Er kwam veel meer helderheid over wat ik wou en wie ik wou zijn.. Ik ben intussen gestart met een opleiding tot personal coach.. In 2011 gaan we een ruimte inrichten in ons huis die beantwoordt aan m'n gedroomde werkplek.. Binnen mijn huidige job vind ik meer voldoening door dagelijkse taken die gevoed worden door het woord 'verbinden, binden', dit in contact met klanten en uitzendkrachten.. En verder ben ik weer gestart met acteren, mede dank zij 'Personal Branding'!.. Het was en is een persoonlijke confrontatie.. Het is stilstaan bij jezelf en thuiskomen in jezelf.. Je eigen kleuren en krachten ontdekken.. Ik heb de voordeur opnieuw geopend en ben 'bewust' opnieuw in het leven gestapt met de boodschap 'This is me'!.. Ik vond het vooral interessant op vlak van 'levensadvies'.. Heel wat zaken die tijdens de sessies besproken zijn, waren echte eye-openers voor me.. Zo denk ik nog vaak terug aan wat aan bod kwam toen we het hadden over beslissingen nemen: dat de boeddhisten zeggen dat je beslist of uit angst, of vanuit je hart.. Dit heeft me bewust gemaakt en geleid tot het opzeggen van mijn vorige baan.. Momenteel volg ik opleiding om mijn carrièreswitch vorm te geven.. Uit de 104 kandidaten die gereageerd hadden op de advertentie, heeft de jury uiteindelijk voor mij gekozen.. Ik moet wel zeggen dat ik dit voor een groot deel aan jou te danken heb, je hebt me mijn sterke en minder sterke kanten doen inzien, waardoor ik me pakken zelfzekerder voel en die zelfkennis is bij de jury opgevallen en positief bevonden.. Dus bij deze, duizendmaal dank voor jouw uitstekende begeleiding!.. Ik ben je zeer dankbaar dat je me liet zoeken tot ik de 'juiste job' gevonden had.. Aanvankelijk was ik geneigd het eerste het beste aan te nemen.. Door Personal Branding wist ik beter wat ik wou, leerde ik mezelf profileren en is het me gelukt om dit te realiseren, ook al heb ik niet het diploma dat ze vroegen! Vrolijke groet, K.. Jarenlang werkte ik als werknemer in de HR-wereld.. Graag wil ik in de toekomst mijn diensten als freelancer aanbieden.. Door de coaching heb ik ontdekt dat dit pad bij me past, heb ik een andere visie gekregen op netwerken, maak ik me minder 'klein' in gesprekken, weet ik wie mijn doelgroep is en zie ik het belang in van focussen.. Ik start volgende week met mijn eerste opdracht! Bedankt!.. Als ik niet gekozen had voor Passionforwork-coaching, zat ik op mijn 65ste nog op dezelfde stoel.. Ik ben aangenomen! Joepie! Precies zoals ik het me had voorgesteld! Ik ben er superblij mee.. Ik had me erg goed voorbereid voor het gesprek door de toolkit nogmaals door te nemen en alles uit te schrijven.. De gesprekken die we vooraf gehad hebben kwamen prima van pas.. Hierdoor kwam ik veel vlotter uit mijn woorden.. Het geeft me een hoop rust nu ik niet meer verder hoef te zoeken.. Ik wil je bedanken voor je steun en voor het gebruik van de toolkit.. Ik heb er echt veel aan gehad.. Hartelijk dank voor je inspirerende eBook over Personal Branding! Prachtig onder woorden gebracht en het raakt voor mij direct de kern.. Hier kan ik werkelijk wat mee.. Zoals ik je al zei na je workshop 'Hoe Personal Branding bijdraagt tot Empowerment' op Jump Forum, heb ik erg genoten! Wat je bracht was heel praktisch toepasbaar en gaf me een aantal nieuwe inzichten, die bijdragen tot 'werken met passie'.. Hartelijk dank!.. Meer referenties zijn te lezen op.. LinkedIn..

  Original link path: /referenties.php
  Open archive

 • Title: Passion for Work begeleidt professionals en bedrijven bij werkgerelateerde vragen.
  Descriptive info: Passion for Work in de media.. Met veel plezier werkte ik mee aan:.. Artikel.. Change Think Positive.. (maart 2013):.. Op zoek naar zijn droomjob volgde Diederik Herbert het programma 'In 7 stappen bereiken wat ik wil'.. Dag Allemaal.. 'Mijn burn-out was een godsgeschenk'.. Jobat.. Loonsopslag of promotie: deze 7 dingen zal je baas je nooit vertellen.. Gazet van Antwerpen.. Ik was 29 en compleet opgebrand.. Steps Magazine.. (februari 2013):.. Ontslagen, wat nu?.. (januari 2013):.. 9 tips om crisis als een opportuniteit te gebruiken.. Go Talent.. Solliciteren; hoe herken ik een goede werkgever?.. Jobat.. (december 2012):.. Ben jij hoogsensitief? Wat zijn de gevolgen?.. Change Think Positive.. Personal Branden in Spanje.. (november 2012):.. Best gekwalificeerde sollicitant niet altijd beste keuze.. (oktober 2012):.. Succesvol netwerken: 4 handige tips.. (september 2012):.. Hoe krijg ik die promotie?.. Goed Gevoel.. (augustus 2012):.. Is dit wel de job voor mij?.. Nina.. (juni 2012):.. Ik gooide mijn carrière om.. (mei 2012):.. 10 signalen: tijd voor een nieuwe job.. Trends.. Mensen  ...   Flair.. (juli 2011).. Zo krijg jij wat je wil op je werk!.. Careerwise.. De kracht van enthousiasme!.. (juni 2011).. Bereik wat je wil in 3 stappen.. Career Online Magazine.. Hoe Personal Branding bijdraagt tot Empowerment.. (april 2011).. De sleutel tot succes: zeggen wat je wil!.. : Web Portal for Advancing Women in the Workplace (maart 2011).. Vuurlopen als metafoor om je doelen te bereiken.. (februari 2011).. Heb jij last van een bore-out?.. 3 tips om een bore-out te vermijden of aan te pakken.. 10 tips voor een perfect LinkedIn-profiel.. (januari 2011).. Zes handvatten voor succes.. (december 2010).. Hoe verkoop je jezelf het best?.. Goed Gevoel.. (juni 2010).. Zet de pauzeknop op je carrière.. Jump Forum.. : The Event for Advancing Women in the Workplace (april 2012).. Lezing Personal Branding.. Brussels Career Event.. Universiteit Brussel (VUB).. (maart 2011).. Career Launch.. (maart, mei, november 2011, februari, mei, september, november 2012, maart 2013).. Jobdays.. Universiteit Antwerpen.. (september 2010).. Radio-uitzending.. BNR-Business News Radio.. Interview over bore-out..

  Original link path: /media.php
  Open archive

 • Title: Passion for Work begeleidt professionals en bedrijven bij werkgerelateerde vragen.
  Descriptive info: Contact.. Werklocatie is.. Antwerpen.. en.. Spanje.. (voor programma Sine on your Career).. Een combinatie van face-to-face coaching én telefonische coaching (skype) is mogelijk indien je verder weg woont.. Voor alle.. vragen.. of.. aanmeldingen.. kan je een bericht sturen of bellen.. Heb je liever een.. live kennismakings- en verkenningesprek.. ? Dit kan en kost 60,-.. Gemaakte afspraken dienen.. minimaal 48 uur.. van te voren telefonisch afgezegd te worden, anders zal de sessie in rekening worden gebracht.. Voornaam.. Katrin Van de Water.. T +32 (0)499/583017.. Skype: katrin.. van.. de.. water.. info@passionforwork.. net.. Achternaam.. Telefoonnummer.. E-mail.. Boodschap..

  Original link path: /contact.php
  Open archive

 • Title: Passion for Work begeleidt professionals en bedrijven bij werkgerelateerde vragen.
  Descriptive info: Overzicht programma s/lezingen Passion for Work.. De agenda voor de komende maanden ziet er als volgt uit:.. 16/4: Workshop Personal Branding; Leuven,.. Kluwer Management Assistantday.. 20/4: Start.. 'In 5 stappen weten wat ik wil'.. 22/4:.. Gratis.. Webinar:.. 'Waarom passie en actie een energiegevend paar zijn'.. 27/4: Start.. 'In 7 stappen bereiken wat ik wil'.. 27/5: Start.. 1/6: Start.. 9-15/6:.. Shine On Your Career (Spanje).. 6/7: Start.. 13/7: Start..

  Original link path: /agenda.php
  Open archive

 • Title: Passion for Work begeleidt professionals en bedrijven bij werkgerelateerde vragen.
  Descriptive info: Home.. Professionals.. uitgangspunten.. gratis eBook personal branding.. in 5 stappen weten wat ik wil.. in 7 stappen bereiken wat ik wil.. VIP coaching.. Shine on your career.. Bedrijven.. Voor wie.. Visie.. Wat levert dit op.. Concreet.. Wie zijn wij.. Referenties.. Media.. Contact.. Agenda..

  Original link path: /sitemap.php
  Open archive

 • Title: Passion for Work - Enjoy your Talents
  Descriptive info: INLOGGEN.. Gebruikersnaam:.. Wachtwoord:..

  Original link path: /admin/inloggen.php
  Open archive

 • Title: Passion for Work begeleidt professionals en bedrijven bij werkgerelateerde vragen.
  Descriptive info: Meld je (rechtsboven) aan en ontvang.. gratis maandelijks carrièretips.. Bovendien heb je dan morgen meteen het.. gratis eBook Personal Branding.. in je mailbox.. Je leest er alles over je talenten ontdekken, ze versterken en ze zichtbaar maken, zodat jij op een dag gebeld wordt voor datgene wat je het liefste wil.. Bovendien lees je waarom dit steeds belangrijker wordt en hoe je er zelf mee aan de slag kan..

  Original link path: /ebook.php
  Open archive


 • Archived pages: 19