www.archive-net-2013.com » NET » N » NOPOLA

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 6 . Archive date: 2013-08.

 • Title: Nopolan lomamökit-Etusivu
  Descriptive info: .. Etusivu.. |.. Historia.. Majoitus.. Kartta ja sijainti.. Ajankohtaista.. In English.. Vietä Nopolassa kiireetön lepoloma.. Vuokraa aito mökki Saimaan rannalta ja nauti savolaisesta tunnelmasta.. vaihtelevan maaston ja koskemattoman luonnon keskellä.. Tee retkiä pieniin idyllisiin kyliin ja kaupunkeihin; käy paikallisella torilla ja retkeile Neitvuorella.. Nopolan Lomamökit ovat kodikkaita omavaraismökkejä Saimaan rannalla; kukin omassa rauhassaan.. Mökit sopivat pidempäänkin lomailuun.. Lukuisat saaret, vähäinen laivaliikenne ja upea luonto kutsuvat melomaan ja soutelemaan Saimaalle.. Satoisat marja- ja sienimaastot houkuttelevat syyskesällä.. Talvella jäätynyt Saimaan selkä ja vaihteleva maasto kutsuvat hiihtämään, potkurilla potkimaan ja lumikengillä tarpomaan; jos vaikka näkisi tähtitaivaan.. Kalaisat vedet kutsuvat ympäri vuoden  ...   kesäöistä, puusaunan lempeistä löylyistä, pulahdus kirkasvetiseen Saimaaseen ja istahtaa terassille kuuntelemaan hiljaisuutta.. Nopolassa nukut hyvin!.. Nähtävää, tehtävää ja koettavaa Nopolassa löytyy kaikenikäisille.. Anttola on vanha laivuripitäjä; vieraile Anttolan satamassa tutustumassa vanhaan lotjaan.. Anttola on kantatie 62 varrella; Kauniin Veeran tie.. Matka Anttolasta Puumalan kirkonkylään on yksi kauneimmista maisemareiteistä.. Päiväretkiä Nopolasta käsin on mukava suunnitella,.. sillä etäisyydet moniin mielenkiintoisiin paikkoihin ja tapahtumiin ovat lyhyet:.. www.. visitmikkeli.. fi.. anttola.. lotjaristeilyt.. ollinmaenviinitila.. raijanaitta.. puumala.. hiidenmaanretket.. com.. guidetiina.. http://www.. canoeinfinland.. com/fi/.. savonlinna.. travel.. annilagolfkeskus.. net.. anttolanhovi.. Nopolan lomamökit.. | Nopolantie 37, FIN-52100 Anttola, Finland | GSM.. +358(0)40 8361199 | nopola(at)live.. fi |.. nopola..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Nopolan lomamökit-Historia
  Descriptive info: Nopolan maatila sijaitsee Mikkelin Anttolassa Pitkälahden kylässä puhdasvetisen Saimaan rannalla; keskellä parasta Järvi-Suomea.. Jylhät luonnonkauniit maisemat ja korunkaunis Luonterin saaristo luovat mainiot puitteet mieleenpainuvalle lomalle kaikkina vuodenaikoina Nopolassa.. Sukututkimuksen myötä on pystytty osoittamaan, että Nopola on mitä.. ilmeisemmin Noposen suvun pääpaikka.. Nopolassa on asuttu jo 1500-luvulta lähtien.. On poikkeuksellista, että itäsuomalainen tila on säilynyt saman suvun hallinnassa näin kauan.. Maa- ja metsätaloutta Nopolassa on harjoitettu.. vuodesta 1638 alkaen.. Historian kirjat kertovat, että Nopolassa on toiminut koulu ja opintokerho sekä raittiusseura Toivontähti on saanut alkunsa Nopolan tuvassa.. Sotavuosina.. evakot saivat Nopolasta pedin ja puuron.. Matti Noponen osallistui vuonna 1972 hirsityökurssille.. Kurssin myötä Matti rakensi hirsikehikon ja Juhannuksena 1974 Punainen mökki sai  ...   rakennettiin oman metsän puista vuonna 1989 ja Rinnemökki vuonna 1991.. Maa- ja metsätöiden sekä mökkivuokrauksen ohella Ailalle oli tärkeää puurtaa puutarhassa.. Marraskuussa 1994 Nopolan piha palkittiin parhaana mökkipalveluja tarjoavan maatilan pihana.. Lypsykarjasta Aila ja Matti luopuivat helmikuussa 1996.. Samaisen vuoden Juhannuksena Aila kokeili aamiaismajoitusta ja siitä alkoi tilan vapaana olevien huoneiden vuokraus B B konseptilla.. Aila ja Matti ovat jäämässä eläkkeelle.. Aila viihtyy kukkapurkkien ja penkkien parissa Nopolan puutarha kukoistaen.. Matti kunnostaa museoveneitä, kalastaa ja laulaa kuorossa.. Tiedä, vaikka pääsisi kalalle laulavan kipparin kyydissä!.. Vanhan Nopolan sukutilan säilyminen saman suvun hallussa ja elinvoimaisena matkailutilana on koko perheelle tärkeää.. Tytär Katriina jatkaa omaleimaisen Nopolan Lomamökit - maaseutumatkailukohteen yrittäjänä Nopolan perinteitä kunnioittaen..

  Original link path: /index1.html
  Open archive

 • Title: Nopolan lomamökit-Majoitus
  Descriptive info: Mökit.. Rantamökki.. Rantamökki on pieni 25 m2 punainen tupa Saimaan rannalla.. Rantamökki on rakennettu vuonna 1964 ja peruskorjattu viimeksi.. 2000-luvulla.. Mökin portaat vievät suoraan laiturille; matalan lapsiystävällisen hiekkarannan äärelle.. Mökki sijaitsee maatilan pihapiirissä säilyttäen oman rauhansa.. Mökkiä ympäröi Saimaan lisäksi laaja nurmikenttä.. Vuokraajan käytössä on erillinen grillikatos sekä rantasauna ja soutuvene, mitkä ovat yhteisiä muiden pihapiirissä majoittuvien sekä isäntäperheen kanssa.. Rantamökki on ideaali kahdelle henkilölle; mökissä on tupakeittiö ja makuualkovi.. Rantamökissä on sähköt ja kannettava vesi sekä bio -käymälä.. Sallittu lemmikkieläimille.. Kuvia Rantamökistä ja sen ympäristöstä.. (Klikkaa kuvista suurennokset).. Punainen mökki.. Punainen mökki on perinteitä kunnioittava 30 m2 hirsimökki Saimaan rannalla.. Punaisessa mökissä on kaksi erillistä pientä makuuhuonetta ja tupakeittiö sekä katettu kuisti ja patio, mistä johtavat puuportaat erilliseen puusaunaan ja rannalle.. Punaisen mökin matala hiekkaranta on lapsiystävällinen.. Mökillä on oma soutuvene.. Koskemattoman luonnon keskellä sijaitsevassa Punaisessa mökissä on sähköt ja kannettava vesi sekä bio -käymälä.. Punaisen mökin lähettyvillä on erinomaiset marja- ja sienimaastot.. Kuvia Punaisesta mökistä ja sen ympäristöstä.. Niemenmökki.. Niemenmökki sijaitsee koivujen  ...   laajennettu oman metsän hirsistä rakennettu Rinnemökki paistattelee aamuauringossa ja sitä ympäröi kesäaikaan viheriöivä nurmikko.. Rinnemökissä on yksi erillinen makuuhuone ja tupakeittiön yhteydessä on makuualkovi.. Rinnemökissä on suihku ja wc sekä puilla lämpiävä sauna.. Rinnemökki on sallittu myös lemmikkieläimille.. Nopolanniemessä on erinomaiset marja- ja sienimaastot sekä Saimaan selillä kelpaa kalastella.. Rinnemökki on talviasuttava.. Upeat maisemat kutsuvat niin liikkumaan kuin kalastamaankin.. Jäätyneillä järven selillä ja vaihtelevilla metsämailla riittää isännän tekemiä latuja.. hiihtäjän hiihdellä.. Kuvia Rinnemökistä ja sen ympäristöstä.. Siivouksesta ja petivaatteista veloitamme erikseen.. Jätä mökki sellaisena kuin sen sait tai jätä maksua vastaan se meidän huoleksemme.. Siivousmaksu on 60-75.. Jos haluat pujahtaa valmiiseen petiin, niin liinavaatteet sekä pyyhkeet on erikseen vuokrattavissa hintaan.. 10 /hlö.. Kalastusluvat Luonterille (ei moottoriuistelu) kuuluvat mökin vuokraan.. Hinta- ja varaustiedot löytyvät.. mokkihaku.. -sivulta käyttäen hakusanaa.. "nopola".. Huonemajoitus.. Nopolassa on kesäisin huonemajoitusta niin navettarakennuksessa kuin aidossa perinteisessä hirsiaitassakin.. Majoittuessasi Nopolaan voit nauttia aidosta puulämmitteisestä rantasaunasta ja sen löylyistä sekä valmistaa itse ruoat saunamökissä ja grillikatoksessa.. Rannassa on mukava uida tai vaikka lähteä soutelemaan..

  Original link path: /index2.html
  Open archive

 • Title: Nopolan lomamökit-Kartta ja sijainti
  Descriptive info: Nopolan Lomamökit.. Nopolantie 37, FIN-52100 Anttola, Finland.. GSM.. +358(0)40 8361199.. nopola(at)live.. Sijainti:.. Nopolan Lomamökit sijaitsevat Anttolassa Pitkälahdella, noin 35 km Mikkelistä kaakkoon.. Näin pääset Nopolaan:.. Mikkelistä 2 km valtatie 13:a Lappeenrannan suuntaan.. Käänny vasemmalle kantatie 62:lle ja aja 22 km Anttolan suuntaan.. ja käänny jälleen vasemmalle Anttolaan.. 500 m:n jälkeen käänny taas vasempaan.. Pitkälahden tielle.. Aja 9 km ja käänny oikeaale Nopolan tielle.. Vajaan neljänsadan metrin päästä olet perillä.. Katso sijainti kartalla..

  Original link path: /index3.html
  Open archive

 • Title: Nopolan lomamökit-Ajankohtaista
  Descriptive info: Uutiset.. 15.. 7.. 2013.. 19.. 6.. 03.. 05.. 09.. 04.. 13.. 03.. 18.. 01.. 14.. 12.. 2012..

  Original link path: /index4.html
  Open archive

 • Title: Nopolan lomamökit-In English
  Descriptive info: Nopola holiday cottages.. Shining lakes and shores, variable forests like typical in Southern Savo province, beautiful landscape and cozy, well-equipped holiday cottages - those are the excellent settings for a memorable holiday in all seasons.. In addition all the various activities nature can offer, like trekking, fishing, berrypicking, mushrooming, swimming (beaches are suitable also  ...   order guided excursion packages (bicycle, big rowing boat, canoe, trekking and experience).. Nopola offers something for guests in all ages.. Also the neighbouring towns offer various events and excellent destinations for day trips.. Please, go to web site.. (keyword "nopola") and you will find more information about Nopola holiday cottages in your own language..

  Original link path: /index5.html
  Open archive


 • Archived pages: 6