www.archive-net-2013.com » NET » K » KIIRA

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 6 . Archive date: 2013-07.

 • Title: A.Kiira Oy - Etusivu
  Descriptive info: .. Etusivu.. Tuotteet.. Palvelut.. Myydään.. Sijainti.. Palautelomake.. A.. Kiira Oy on toiminut vuodesta 1997 alkaen.. Olemme erikoistuneet teollisuuden, teollisuuden kunnossapidon ja kunnallistekniikan korkeapainepesu- ja alipainejärjestelmien suunnitteluun sekä valmistamiseen.. Korjaamme ja huollamme korkeapainevesipumput, alipainekompressorit, loka- ja yhdistelmäautot, kuivaimuautot ja kaikki edellä mainittuihin liittyvät lisälaitteet.. Toimintamme perustana on joustava ja luotettava palvelu, jonka toteuttaa ammattitaitoinen henkilökunta.. AJANKOHTAISTA.. YHTEYSTIEDOT.. Kiira Oy.. Laattakiventie 5.. 04300 TUUSULA.. Tel.. +358 9 2746 0400.. Fax.. +358 9 230 2240.. Korjaamo:.. Ari Kiira +358400818122.. ari@kiira.. net.. Varaosat:.. Reijo Väyrynen +358405593746.. reijo.. vayrynen@kiira.. net.. Copyright 2008 A.. Kiira Oy.. All rights reserved.. |.. Servia Kotisivut..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: A.Kiira Oy - Tuotteet
  Descriptive info: VAIHDOKIT.. Tällä sivulla esittelemme asiakkaittemme käytöstä vapautuvia vaihtolaitteita ja varastossamme olevia takuukunnostettuja vaihtopumppuja.. Asiakkaanamme saatte uuden laitteiston tilauksen yhteydessä vanhan kalustonne esille tälle sivulle.. Päivitämme sivustoa tarpeen mukaan ja valikoima vaihtelee päivittäin, joten.. kysy lisää.. TAKUUVAIHTOPUMPUT.. MORO M15(1410M3/h).. MORO M9 (930M3/h).. SUURTEHOIMUPERÄKÄRRYT JA VAITOLAVA IMUSÄILIÖT.. Valmistamme omaa suunnittelua ja tuotantoa olevat suurtehoimuperäkärryt.. ja vaihtolava imusäiliöt..

  Original link path: /index.php?id=3
  Open archive

 • Title: A.Kiira Oy - Palvelut
  Descriptive info: KORKEAPAINEVESIPUMPUT.. Kiira Oy:llä on lähes 20 vuoden kokemus korkeapaine vesipumpuista 0-3000 baariin.. Ari Kiira on saanut vuosien aikana koulutuksen Saksassa Uracan ja Hammelmannin pumppujen valmistajilta.. Käsittäen korkeapaine vesipumput, pistoolit, jalkapolkimet, tasopesulaitteet, pyörivät pesupäät ja elektroniikka/logiikka ohjaukset.. IMUPUMPUT.. Kiira Oy:n huoltohenkilöstö on koulutettu Hibon kiertomäntä kompressorien huoltoon ja korjaukseen Ranskassa Hibonin tehtaalla.. Tämän lisäksi huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset lamelli kompressorit.. ADR MÄÄRÄAIKAISTARKASTUKSET.. Suoritamme 18 vuoden kokemuksella painelaitteiden määräaikaistarkastukset, säiliöiden koeponnistukset ja varojärjestelmien tarkastukset.. Suoritamme tarkastukset yhteistyössä Inspectan kanssa.. VAKUUTUSKORJAUKSET.. Teemme normaalien korjaamotoimintojen lisäksi myös vakuutusvahinkokorjauksia yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa.. Korjausten lisäksi hoidamme myös tarvittavat viranomaistarkastukset.. MUUTOSTYÖT.. Vaativat muutostyöt kuivaimureihin ja muuhun imu- ja paineajoneuvokalustoon saat meiltä  ...   kaikki tarvittavat komponentit ja tarvikkeet.. Huollamme kaikki imupumppumerkit ja mallit.. Myymme myös uusia sekä takuuvahtopumppuja.. Tarvittaessa tulemme liikkuvalla huoltoyksiköllä tekemään korjaukset paikanpäällä.. SÄHKÖ- JA ELEKTRONIIKKATYÖT.. Suoritamme alamme ajoneuvokaluston käyttöjärjestelmiin liittyvät sähkövikojen korjaukset sekä kauko-ohjausjärjestelmien asennukset ja korjaukset.. Teemme myös muutostyöt ja modernisoinnit imu/painejärjestelmien sähkölaitteisiin.. Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa suoritamme myös vaativat palovahinkokorjaukset sähköjärjestelmiin.. HYDRAULIIKKALETKUT- JA OSAT VALMISTAMME NOPEASTI JA TARKASTI JOPA ODOTTAESSA.. Perusvarastostamme löytyvät kaikki yleisimmät liittimet ja letkut.. Varastoimme myös imuletkuja sekä -liittimiä loka-autoihin ja kuivaimureihin.. PNEUMATIIKKA.. Toteutamme erityyppisiin tarkoituksiin soveltuvia pneumaattisia käyttöjärjestelmiä yksittäisten venttiilien ohjauksesta aina monipuolisiin logiikkaohjattuihin teollisuusjärjestelmiin.. Suunnittelu kuuluu olennaisena osana toteuttamiimme laitteistoihin ja vastaamme aina lopputuotteen käyttäjänä toimivalle asiakkaallemme toimittamamme järjestelmän toimivuudesta..

  Original link path: /index.php?id=6
  Open archive
 •  

 • Title: A.Kiira Oy - Myydään
  Descriptive info: Tästä osiosta löydät laitteita, joita yrityksemme myy..

  Original link path: /index.php?id=12
  Open archive

 • Title: A.Kiira Oy - Sijainti
  Descriptive info: +358 9 274 6 0400.. +358 230 2240.. Ari Kiira.. email:ari@kiira.. Mob.. +358 400 81 81 22.. Uusi hallimme sijaitsee Tuusulan Ristikiven teollisuusalueella.. GPS sijaintimme on 60°23'51"N 24°58'8"E..

  Original link path: /index.php?id=10
  Open archive

 • Title: A.Kiira Oy - Palautelomake
  Descriptive info: Nimi:.. Yritys:.. Sähköpostiosoite:.. Lähiosoite:.. Postiosoite:.. Puhelin:.. Asia:..

  Original link path: /palaute.php
  Open archive •  


  Archived pages: 6