www.archive-net-2013.com » NET » F » FALSTER

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 6 . Archive date: 2013-12.

 • Title: LF-nyt Design
  Descriptive info: .. Forside.. -.. Fotos.. E-mail.. Hvem er vi.. |.. Services.. Backup.. " Websider der er til at få øje på! ".. Links.. LF-nyt.. PHP Fusion.. Java.. XML Tutorial.. BEMÆRK.. Velkommen!.. En kort beskrivelse af LF-nyt design.. Denne side er oprettet, med det formål at præsentere vore produkter og firmaprofil, så eventuelle kunder kan se om vi er noget for dem.. Frem for at designe en hjemmeside, der viser en masse om alt det vi kan, her på siden, har vi valgt den enkle form.. Eksempler på webdesign, kan ses under Eksempler.. Det er vores valg, da vi ikke ønsker at konkurrere med de sider vi designer, men alene vise hvem og hvad vi er.. Hvad kan vi.. Det hurtige svar er: Det hele!.. Det lidt længere svar er, at vi kan det de fleste har brug for.. Vi tilbyder at hjælpe brugere af EDB/PC at hjælpe dem ud af et  ...   af vore muligheder.. Som alt andet indenfor IT-teknologien stammer det fra engelsk.. Forkortelsen står for: Content Manager System.. Det er kort fortalt en internetsideskabelon.. Som regel er det en ret avanceret skabelon, med mange faciliteter indbygget, som en webdesigner derfor ikke skal bruge tid på at udvikle hver gang.. Det gør design af en ret avenceret webside billigere, men er selvfølgelig samtidig låst i nogle faste elementer.. Der ud over, er vi også gode til billedbehandling samt designe logo, brevpapir, visitkort og andet PR-materiale.. Pressefotos er vi også leveringsdygtige i, med det forbehold at vi alene tager fotos, som vi også benytter til de websider vi udvikler og vedligeholder.. Ser du et billede med vores webadresse på, kan det købes i fuld format og ubeskåret for 340 kr.. eksl.. moms, til brug een gang.. Eksempler.. CMS eksempel.. Enkelt præsentation.. Omfattende site.. Videovæg.. Copyright 2012 LF-nyt Design.. Email.. Design:.. LF Nyt Design..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Fotos
  Descriptive info: Service.. News.. Udpluk af fotos til salg.. Copyright 2012 LF nyt design.. LF nyt design..

  Original link path: /Fotos.htm
  Open archive

 • Title: Hvem er vi
  Descriptive info: Nyt.. Om.. LF nyt design er en lille internetvirksomhed, der designer websider til virksomheder, til brug på internettet, eller som ekstranet/intranet.. Udover design af websider, har vi også websider der bliver vedligeholdt af os.. D.. v.. s.. at vi udover, at have designet siden, også løbende lægger de informationer ind, virksomhederne ønsker.. For at holde omkostningerne nede, har vi  ...   vi ikke skal afsætte arbejdskraft til at passe telefon, men kan koncentrerer os om det væsentlige.. Ved at kommunikere via mail, får vi også alt materiale, billeder, logo, tekst m.. m.. elektronisk, hvorfor vi som regel kan kopiere materialet direkte over på websiderne.. Det betyder igen, lavere omkostninger og dermed lavere priser.. Faktiske oplysninger:.. Stolt Henriksvej 77, 4873 Væggerløse.. e-mail:..

  Original link path: /company.htm
  Open archive

 • Title: Service
  Descriptive info: /.. Bemærk.. Vi udfører også alt det der følger med.. Hvis man skal begynde fra start, uden websider og domænenavn, er der mange ting der skal klares.. Vi udfører gerne det hele.. Det vil sige:.. hjælper med at finde det domænenavn der passer til virksomheden.. formidler  ...   om design af websider.. forslag til brevpapir, visitkort m.. der passer i samme design.. Ingen uforudsete udgifter.. Vores tilbud vil være en pakkeløsning, hvor det hele er indregnet.. Det mest almindelige er derefter, at vi indgår en ny pakkeløsning, der f.. eks.. indeholder vedligeholdelse/videreudvikling af websiderne m..

  Original link path: /services.htm
  Open archive

 • Title: Support
  Descriptive info: Kontakt os.. Vi supporterer leveret materiale.. Det materiale vi har leveret, vil vi sikre at kunden altid vil kunne få genleveret, så længe der er et kontraktforhold mellem os.. Det betyder, at vi ligger inde med backup af alt leveret materiale, uanset om det er websider, logo, brevpapir, visitkort eller andet.. Ved ophør af kontraktforhold, uanset årsag - undtagen manglende betaling, leverer vi backupmaterialet til kunden på et læsbart medie.. LF-nyt Design..

  Original link path: /support.htm
  Open archive

 • Title: Kontakt os
  Descriptive info: Support.. Værktøjskassen.. Skriv til:.. MBJ Web Design.. Navn:.. E-mail:.. Besked:.. Copyright 2006 MBJ Web Design..

  Original link path: /contact.htm
  Open archive


 • Archived pages: 6