www.archive-net-2013.com » NET » C » COLLIGNON

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 185 . Archive date: 2013-09.

 • Title: Collignon Luxemburg - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: VOORSTELLING.. Onze onderneming.. Onze competenties.. Onze geschiedenis.. Onze kerncijfers.. De groep Eiffage.. Onze troeven.. Onze vestigingen.. AFDELINGEN.. Automatisatie.. Milieu.. Luxemburg.. Zwakstroom.. FEYENS Brussel.. Grote projecten.. en Wallonië.. Ziekenhuizen.. Gezondheid.. Bordenbouw.. Tertiair Luik.. REFERENTIES.. NIEUWS.. CONTACT.. Collignon Luxemburg.. Ons beroep.. Collignon Luxemburg is de eenheid die gewijd is aan het Groothertogdom.. Het bedrijf biedt lokaal alle diensten en competenties aan die de kracht van Collignon uitmaken.. Dat gaat van de uitvoering van installaties voor laagspanning  ...   en inbraak.. Collignon Luxemburg is erg actief in de tertiaire sector (kantoorgebouwen) en in openbare gebouwen.. Deze afdeling werd in 2004 opgericht en stelt 17 bekwame medewerkers te werk.. Onze specifieke troeven.. Nabijheid en reactiviteit van de teams.. Enkele referenties.. IBM.. Fujitsu.. Europese School.. West Side Village.. etc.. Onze Referenties.. HOME.. Automatisatie Milieu.. Zwakstroom.. FEYENS Brussel.. Grote projecten en Wallonië.. Ziekenhuizen en Gezondheid.. CONTACT.. Maatschappelijke zetel.. Afdelingen.. JOBS.. Alle rechten voorbehouden.. Wettelijke vermeldingen.. Credits..

  Original link path: /departements/nl/collignon-luxembourg.html
  Open archive

 • Title: Zwakstroom - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: Deze afdeling van Collignon is belast met het ontwerp, de uitvoering en/of de certificering van zowel actieve als passieve informaticanetwerken en van infrastructuren voor telecommunicatie.. De activiteiten kunnen ingedeeld worden in verschillende grote categorieën :.. gestructureerde bekabelingswerken (categorie 6 en 6a), optische vezel (monomode en multimode).. installaties van analoge of IP telefonie, switching en routing.. ontwerp en uitvoering van datacom en telecom infrastructuur (met name Data Center, toegangscontrole en CCTV indoor/outdoor in IP modus, of analoog).. beheer, uitbating en onderhoud van netwerken, inclusief actieve uitrustingen.. Deze afdeling is gevestigd in Erezée en is actief in Wallonië en Brussel.. De afdeling Zwakstroom werd opgericht in 1992.. Er werken momenteel  ...   Luik.. Gevangenis van Marche-en-Famenne.. Electrolux Evere.. DATA Center BRUGMANN.. DATA Center SEGI in Luik.. Projet Cyberclasses.. Het Vakbondshuis en de zetel van de ABVV Namen.. Centre Hospitalier Moeskroen (CHM).. The Brussels Airport Company.. Mobistar.. Ervaren personeel, uitsluitend tewerkgesteld met een contract van onbepaalde duur.. Een recent machinepark dat elk jaar geijkt wordt, met onder andere: 3 reflectometers voor koper, 2 reflectometers voor optische vezel waaronder een voor lange afstanden tot 80 kilometer, 3 lastoestellen voor monomode en multimode vezels.. Wij zijn gecertificeerd door de grootste constructeurs :.. Voor passief materiaal :.. Commscope Systimax.. Tyco.. Panduit.. Excel.. Nexans.. Voor actief materiaal :.. Siemens.. Enterasys.. Avaya (en cours).. Aastra-Ascotel.. Hirchmann..

  Original link path: /departements/nl/courants-faibles.html
  Open archive

 • Title: FEYENS Brussel - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: De afdeling Brussel is gelinkt aan de merknaam FEYENS en levert het uitgebreide gamma aan diensten voor elektrische installaties van de groep Collignon.. De geografische nadruk ligt vooral op de regio rond Brussel, maar ook op een groot deel van Henegouwen (Bergen, Charleroi) en Vlaanderen.. Het team in Wauthier-Braine telt zo n 80 medewerkers, en is, naast elektrische bekabeling en datacom en telecom netwerken, ook  ...   afdeling FEYENS (Brussel) is prominent aanwezig in de ziekenhuissector, de tertiaire sector en de industrie.. Ze voltooien een dertigtal projecten per jaar.. Mogelijkheid om snel teams in te zetten voor het uitvoeren van werken binnen een bepaalde termijn.. Permanente dialoog met de klant en een groot aanpassingsvermogen, voor en tijdens de werf.. Franstalige en Nederlandstalige teams.. BIAC.. AZ Moeskroen.. AZ Soignies.. Regie der Gebouwen.. AUDI Bruxelles..

  Original link path: /departements/nl/feyens-bruxelles.html
  Open archive
 •  

 • Title: Grote projecten & Wallonië - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: Grote projecten Wallonië.. De afdeling Grote projecten & Wallonië van Collignon is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van elektrische installaties in de tertiaire, industriële en technische sectoren.. Het team bestaat uit zo n 70 ingenieurs, technici, programmeurs, tekenaars en gespecialiseerde arbeiders.. Het dekt het volledige Waalse  ...   afdeling is een concentraat van de uitgebreide knowhow van Collignon op het gebied van diverse elektrische installaties, of het nu gaat over telefonie, verlichting, toegangscontrole en inbraakcontrole, branddetectie, UPS-systemen of teledistributie.. Een uitgebreid gamma aan competenties met het potentieel voor een gecentraliseerd technisch beheer.. SNCB.. SRWT.. TEC.. GSK..

  Original link path: /departements/nl/grands-projets-wallonie.html
  Open archive

 • Title: Ziekenhuizen & Gezondheid - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: Ziekenhuizen Gezondheid.. Deze afdeling brengt heel wat specifieke competenties samen voor het ontwerp en de uitvoering van elektrische installaties in de sector van de gezondheidszorg.. Met een veertigtal hooggekwalificeerde medewerkers is deze afdeling actief in ziekenhuizen en rusthuizen zowel in Wallonië als in Brussel.. De afdeling Ziekenhuizen & gezondheid zorgt voor  ...   die eigen zijn aan de sector van de gezondheidszorg.. De afdeling is ook belast met het installeren en het technisch beheer van aggregaten, bedwandpanelen of specifieke verlichting.. Speciaal gekwalificeerd en opgeleid personeel voor de behoeften van deze bijzondere sector.. UZ van Luik Sart-Tilman.. ISPPC Charleroi.. AZ Namen.. AZ Citadelle.. UVC Brugmann..

  Original link path: /departements/nl/hospitalier-sante.html
  Open archive

 • Title: Satra – Externe netwerken - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: Satra Externe netwerken.. De afdeling Externe netwerken, gekend als SATRA, is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in netwerken buiten gebouwen.. Het gaat hier over het plaatsen van kabels, kanalen en leidingen onder de grond, en over werken inzake openbare verlichting of algemene infrastructuur van de omgeving van gebouwen.. Naast elektrische bekabeling voor laag-, midden- en hoogspanning zorgt de afdeling Externe netwerken  ...   gietijzer) en gasleidingen (HDPE).. Bovendien is deze afdeling van Collignon bedreven in de installatie van diverse collectoren, de inrichting van de directe omgeving van gebouwen en wegwerkzaamheden.. In deze afdeling werken een zestigtal mensen en er worden ongeveer 150 werven in heel Wallonië afgewerkt.. De mogelijkheid om aan de klanten volledige studies voor te stellen voor buitenprojecten.. ORES.. Tecteo.. Openbare Dienst van Wallonië.. Besix..

  Original link path: /departements/nl/satra.html
  Open archive

 • Title: Soreti - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: Soreti.. SORETI is de afdeling van Collignon die gespecialiseerd is in midden- en hoogspanning.. Deze afdeling ontwerpt cabines met spanningen die variëren tussen 1.. 000 en 20.. 000 volt en is belast met de plaatsing en inwerkingstelling van de verschillende onderdelen van de cabine: transformator, telling, onderbrekers en beveiliging.. Bovendien omvat het aanbod van  ...   (naar gelang het contract).. De afdeling SORETI is actief in het hele land en werd in 1977 opgericht.. SORETI verzorgt van A tot Z het ontwerp, de renovatie en het conform maken van midden- en hoogspanningsinstallaties.. De klant kan ook op deze afdeling rekenen voor preventief onderhoud en pechverhelping.. Charleroi Airport.. Hesbaye Frost.. Prayon.. Dexia..

  Original link path: /departements/nl/soreti.html
  Open archive

 • Title: Bordenbouw - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: Deze afdeling bouwt elektrische borden voor de verschillende afdelingen van Collignon, maar ook voor externe klanten.. De afdeling is gespecialiseerd in elektrische borden tot een vermogen van 7000 A.. De afdeling Bordenbouw is actief overal in Wallonië en Brussel, in verschillende sectoren, zoals ziekenhuizen, overheidsinstellingen en de industrie.. Deze afdeling onderscheidt zich door een hoge reactiviteit zowel voor nieuwe bestellingen als voor wijzigingen aan bestaande borden.. De afdeling is gecertificeerd voor het vervaardigen van Prisma en Okken borden van Schneider.. De afdeling levert een uitgebreid gamma borden van verschillende merken (Schneider, Eaton, Moeller, ABB enz.. )..

  Original link path: /departements/nl/tableaux.html
  Open archive

 • Title: Tertiair Luik - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: De afdeling Tertiair Luik levert een uitgebreid gamma aan diensten voor het ontwerp en de uitvoering van elektrische installaties van de groep Collignon met een speciale focus op de regio Luik en op de tertiaire sector (kantoorgebouwen, banken, universiteiten enz.. In deze afdeling is een concentraat van de uitgebreide knowhow van Collignon  ...   gaat over telefonie, verlichting, toegangscontrole en inbraakcontrole, branddetectie, UPS-systemen of teledistributie.. In de afdeling Tertiair Luik werken 44 vakkundige medewerkers, die jaarlijks zo n vijftig werven realiseren.. Geografische nabijheid en kennis van de technieken die eigen zijn aan de tertiaire sector.. Grote polyvalentie.. Universiteit van Luik.. Pfizer.. Algemene bouwondernemingen (Moury).. Père Olive..

  Original link path: /departements/nl/tertiaire-liege.html
  Open archive

 • Title: Onze referenties - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: Onze referenties.. De beste ambassadeurs voor Collignons reputatie voor kwaliteit en engagement zijn de tientallen klanten uit diverse sectoren, die ons al tientallen jaren trouw blijven.. Onder onze belangrijkste referenties vindt u :.. In de dienstensector :.. Mobistar, Brussels Airport, Dexia, Universiteit van Luik, IBM enz.. In de sector van de gezondheidszorg :.. UZ van Luik Sart-Tilman, ISPPC Charleroi, AZ Namen, AZ Citadelle, UVC Brugmann, AZ Moeskroen, AZ Soignies enz.. In de bouwsector :.. Besix, Regie der Gebouwen, Algemene bouwondernemingen (Moury) enz.. In de openbare sector :.. Openbare Dienst van Wallonië, TEC, NMBS, OCMW van Schaarbeek, Gevangenissen van Andenne en Ittre (cogeneratie) enz.. In de industrie :.. Prayon, Audi  ...   & Milieu.. Satra.. Klant :.. Alle.. A.. I.. D.. E.. L.. AIB-VINCOTTE BELGIUM.. AUDI Brussels Property.. Administration communale d\'Erezée.. Brugmann.. CHEMVIRON S.. A.. /N.. V.. CPAS de Namur / OCMW van Namen.. CPAS/OCMW Schaerbeek.. Citadelle.. I.. S.. P.. C.. Lodelinsart.. INOVA (INTRADEL).. Lenningen.. Parlement Wallon - Namur / Waals parlement - Namen.. RAKET INVEST.. SM DEGREMONT-DUCHENE.. SM DUCHENE - LIMPENS.. SM DUCHENE - VALENS.. SOFICO.. THE BRUSSELS AIRPORT COMPANY.. Universitair Ziekenhuis Gent.. WEST SIDE S.. Plaats :.. Berloz.. Brussel 1.. Erezée.. Evere.. Feluy.. Forest.. Gent.. Herstal.. Jambes (Namur).. Liège 1.. Namur.. Oupeye.. Redu.. Schaerbeek.. Seilles.. Steenokkerzeel.. Wanze.. Zaventem.. Canach.. Les ISNES Parc scientifique Créalys.. Mamer - Capellen.. Alle referenties..

  Original link path: /references/nl/
  Open archive

 • Title: NIEUWS - Collignon ENG. Elektrische, elektromechanische en industriële installaties
  Descriptive info: 12-06-2013 Bouwwerf van de gevangenis van Marche: Collignon in de laatste rechte lijn.. De grote bouwwerf van de nieuwe gevangenis van Marche, waar Collignon sinds half februari 2012 aan het werk is, loopt stilaan ten einde voor wat de elektrische installaties betreft, zowel hoogspanning als laagspanning.. "Ongeveer 95% van het werk is voltooid.. Er rest ons nog de uiterst belangrijke testfase waarin elk element individueel getest wordt, gevolgd door de algemene tests en controles," legt projectverantwoordelijke Pierre-Yves Wilmotte uit.. Naast de verlichtingsinfrastructuur en het 'klassieke' elektriciteitsnet was Collignon verantwoordelijk voor de installatie van de elektrische uitrustingen die specifiek zijn voor een sterk beveiligde site: toegangscontrole, bewakingscamera's, enz.. Ook het IT-netwerk werd door Collignon geïnstalleerd.. Collignon is verheugd met het goede verloop van de bouwwerf, wat gezien de duur (anderhalf jaar) en de barslechte weersomstandigheden niet vanzelfsprekend was.. De werf werd tijdens de winter immers niet onderbroken.. Tijdens de piekperiodes waren tot 80 medewerkers van Collignon aan het werk op de site.. De gevangenis van Marche is voor Collignon één van de grootste projecten van de laatste jaren, goed voor een budget van bijna 8 miljoen euro.. 27-02-2013 40% besparingen op openbare verlichting in Mormont (Gemeente Erezée).. Collignon is trots "profeet in eigen land" te kunnen zijn door de openbare aanbesteding voor de verlichting van het centrale plein (Place du Batty) van Mormont binnen te halen.. Mormont is een deelgemeente van de Gemeente Erezée in het noorden van de Provincie Luxemburg, waar de hoofdzetel van Collignon gevestigd is.. De dorpskern beschikt sinds 12 februari over een nieuwe openbare verlichting die milieuvriendelijker en esthetischer is, die het wegennet veiliger maakt en die het patrimonium in de kijker zet (het dorpspark, de kerk en het gedenkteken).. Het departement Externe netwerken van Collignon heeft een dertigtal verlichtingspunten geïnstalleerd.. Het merendeel van deze verlichtingspunten is gebaseerd op LED-lampen die heel weinig energie verbruiken en die zorgen voor zacht en aangenaam licht.. Deze nieuwe verlichting van het centrale plein van Mormont levert de Gemeente Erezée, in vergelijking met de oude verlichting, een energiebesparing van 40% op en bovendien zorgt ze voor een veel warmere en meer geruststellende sfeer.. 15-02-2013 Baanbrekende installatie van een warmtekrachtkoppeling in een sportcomplex.. De gemeente Chaudfontaine, in de buurt van Luik, is één van de eerste in België die investeert in een warmtekrachtkoppelingscentrale voor een sportcomplex (met zwembad), meer bepaald het complex van Embourg.. Collignon werd onder de zes kandidaten die voor de aanbesteding hadden ingeschreven, geselecteerd voor de volledige installatie van de centrale en de verbinding ervan met de bestaande infrastructuur volgens technische en economische vereisten.. Het gaat om een warmtekrachtkoppeling die draait op gas met een warmtekracht van 81 kW en een elektrisch vermogen van 50 kW.. De kosten van het project bedragen 200.. 000 euro.. De warmtekrachtkoppeling bleek een geschikte oplossing te zijn gezien de grote behoeften aan elektriciteit en verwarming het hele jaar door, want zelfs in de zomer moet het zwembadwater verwarmd worden.. De technische studie werd uitgevoerd door het studiebureau Architectes Associés en gaat uit van een jaarlijkse besparing van 20.. 500 euro op de energiefactuur.. 25-10-2012 De IBW doet beroep op Collignon voor het zuiveringsstation van Hélécine.. De Intercommunale van Waals-Brabant (IBW) heeft Collignon geselecteerd voor de installatie en de configuratie van de systemen van data-acquisitie en telebeheer van het waterzuiveringsstation van Petite Gette, dat gelegen is in Hélécine, in het oostelijke deel van Waals-Brabant.. Het waterzuiveringsstation is gebaseerd op het natuurlijke principe van de zogenaamde geactiveerde modder (zonder toevoeging van externe chemische producten).. Dit zuiveringsstation is middelgroot en heeft een capaciteit van 6.. 000 IE (inwonerequivalenten).. Dat betekent dat het station een volume van water zuivert dat door ongeveer 6.. 000 personen werd gebruikt en geloosd.. Na de grote stations van Oupeye (450.. 000 IE) en Sclessin (ongeveer 200.. 000 IE) is Hélécine een nieuwe interessante referentie voor het departement Automatisme en Milieu van Collignon buiten de provincie Luik.. 02-10-2012 Collignon test RFID-chips.. Collignon test momenteel een traceersysteem met chips op basis van radiofrequentie (RFID-chips) voor zijn machines en werfgereedschap.. Tijdens de inventarisperiodes op de werf  ...   mei 2012.. Ook de ernst van de ongevallen daalde in diezelfde periode van 2,12 naar 1,82.. Collignon heeft haar teams aangemoedigd om de veiligheidsinspanningen te verhogen in het belang van ieders veiligheid en integriteit.. 15-04-2012 Onderhoudscontract voor de middenspanningsinstallaties van de ULB.. De Université Libre de Bruxelles heeft beslist om een beroep te doen op de afdeling hoogspanning van Collignon (SORETI) voor het onderhoud van de middenspanningscabines.. Dit contract treedt in voege op 1 mei voor de duur van vijf jaar.. Het omvat bovendien de uitvoering van verschillende preventieve onderhoudswerken en het conform maken van de installaties volgens de borderellen ingevuld door de klant.. 28-03-2012 Collignon in de startblokken voor de nieuwe gevangenis van Marche.. De bouw van de nieuwe gevangenis van Marche-en-Famenne ving aan in 2011.. Deze grote werf valt vooral op door zijn innovatieve landschapsarchitectuur.. De groep Eiffage, overkoepelend bedrijf van Collignon, is één van de belangrijkste leveranciers.. De werken voor de elektrische installaties werden toevertrouwd aan Collignon en vingen aan in de lente van 2012.. Ze zullen iets minder dan anderhalf jaar in beslag nemen.. De Regie der Gebouwen is de bouwheer van deze symbolische werf, die midden 2013 gereed zou moeten zijn.. De nieuwe gevangenis zal 312 plaatsen hebben.. 10-02-2012 Collignon aanwezig op het Salon van de Mandataris.. Collignon heeft voor het eerst deelgenomen aan het Salon van de Mandataris, dat plaatsvond op 9 en 10 februari in de Wex van Marche.. Op de stand van de onderneming kon men kennis maken met haar uitgebreide knowhow.. Daarnaast heeft Collignon contacten kunnen leggen en onderhouden met vertegenwoordigers uit de openbare sector (MET, Regie der Wegen, Gemeenten enz.. 20-01-2012 Meerjarig contract met ULg.. De Universiteit van Luik vertrouwt op Collignon om personeel ter beschikking te stellen voor het onderhoud en de verbetering van alle elektrische installaties in de universiteitsgebouwen.. Afgelopen herfst werd een contract voor vier jaar ondertekend tussen de Administration des ressources immobilières (ARI) van de ULg en de afdeling Tertiair Luik van Collignon.. Het betreft de terbeschikkingstelling, naargelang de behoeften, van 6 tot 8 specialisten van Collignon om een uitgebreid gamma van elektrische onderhouds- en installatiewerken uit te voeren op basis van wekelijkse vorderingsbons en binnen de toegewezen uitvoeringstermijnen.. Dit meerjarig contract vereist veel flexibiliteit en reactiviteit en is een mooi bewijs van het blijvende vertrouwen van de ULg.. De universiteit had al eerder beroep had gedaan op Collignon voor het conform maken van de noodverlichting en de installatie van branddetectiesystemen.. Het bedrag van het meerjarig contract is ongeveer 550.. 000 euro per jaar.. Het trad half oktober 2011 in werking.. 10-12-2011 Collignon vervoegt de divisie Eiffage Energie Europe.. De groep Collignon rapporteert niet langer aan Eiffage Benelux, maar aan Eiffage Energie Europe (ex-Forclum) in Parijs, die de collega- elektriciens van Collignon groepeert op Europees niveau.. Deze divisie van de groep Eiffage is gespecialiseerd in elektriciteit, HVAC-techniek en exploitatie & onderhoud en wordt geleid door Arnaud Peretmere.. De divisie heeft meer dan 19.. 000 werknemers in dienst.. Deze verandering in het organigram van de groep heeft geen invloed op de werking en het autonome beheer van Collignon, maar het opent wel deuren voor meer samenwerking en mutualisering op Europees vlak tussen ondernemingen met gelijkaardige activiteiten.. 09-12-2011 De nieuwe generatie rusthuizen.. Sinds enkele maanden is de afdeling Grote Werken van Collignon betrokken bij de bouw van de nieuwe Kriekenboomgaard , een ultramodern rust- en verzorgingstehuis in Schaarbeek, dat volgende zomer zijn deuren opent.. Dit project wordt geleid door het OCMW van de Brusselse gemeente en wil een voorbeeld zijn op het vlak van comfort, gezelligheid en energieprestaties.. Het maakt deel uit van een groot renovatieproject van de hele wijk langs de Lambermontlaan.. De energie voor het rusthuis en het aanpalende nieuwe ziekenhuis UVC Brugmann wordt geleverd door een warmtekrachtkoppelinginstallatie op koolzaad.. Een team van een tiental mensen van Collignon is al sinds april 2011 bezig met de installatie van het branddetectiesysteem, het oproepsysteem voor het verplegend personeel, de toegangscontrole en het videobewakingscircuit.. Het project, met een waarde van ongeveer 1,3 miljoen euro voor Collignon, zal volgend voorjaar voltooid worden..

  Original link path: /collignon/nl/actualites.html
  Open archive •  


  Archived pages: 185