www.archive-net-2013.com » NET » 2 » 2689

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 4 . Archive date: 2013-09.

 • Title: Välkommen till 2689
  Descriptive info: .. Välkommen till Reklambyrån 2689.. Vi har en mycket enkel affärsidé.. Vi vill ha roligt på jobbet.. Tillsammans med våra kunder.. Tillsammans med våra medarbetare.. Vår övertygelse är att det räcker långt.. Därför är vår strävan inte att i första hand göra de stora kampanjerna.. De läckra helsidesannonserna.. De anvancerade trycksakslösningarna.. Vi tycker att en visitkort, en blankett eller en enspaltsannons är kanon.. Så länge vi har roligt tillsammans.. Om det är viktigt för dig, då har du kommit rätt.. Vi kanske kan trivas ihop.. Ha roligt tillsammans.. Och därigenom skapa bra, säljande reklam som gör skillnad.. Nyhetsarkiv..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Välkommen till 2689
  Descriptive info: 2007-02-01.. Att skriva en CV.. Det gäller att bli vald.. 2007-01-24.. Produktblad för Fiat Försäkring.. En smartare försäkring för transportbilar.. 1..

  Original link path: /default.aspx?mId=18
  Open archive

 • Title: Välkommen till 2689
  Descriptive info: 2689 har fått uppdrag att utbilda elever vid Affärsskolan i Nyköping i konsten att skriva en CV.. Många företag har självklart höga krav på vilka man ska anställa, och att bli utsorterad redan i första vändan är ibland resultat av slarv och okunskap.. Helt i onödan.. Omfattning: Två tillfällen, 5:e och 8:e februari.. Tre timmar per gång.. Kund: Blommenhof Utbildning.. Kontaktperson: Camilla Carlsson..

  Original link path: /default.aspx?mID=18&NewsID=7
  Open archive
 •  

 • Title: Välkommen till 2689
  Descriptive info: Fiat Försäkring har skapat en smartare försäkring för alla företagare som har Fiat Transportbilar.. Bland annat ersätts fast monterad utrustning (hurtsar, bänkar, hyllor och lådor) upp till 50.. 000 kr.. För att marknadsföra denna nya försäkring har vi tagit fram ett produktblad som ska finnas hos alla Fiat-handlare.. Format: A4, två sidor.. Upplaga: 2.. 000 ex.. Kund: Fiat Försäkring (ett samarbete mellan Italienska Bil AB och If Skade Försäkring AB).. Kontaktperson: Camilla Höök Sevä..

  Original link path: /default.aspx?mID=18&NewsID=6
  Open archive •  


  Archived pages: 4